' . "\n"; */?>

Το κρυφό ταλέντο της Λίτσας Πατέρα στην αγιογραφία

8:19 μμ
Talk Talk
2
σχόλια

Έρχεται μια στιγμή στη ζωή που εκεί που νομίζεις ότι γνωρίζεις καλά έναν άνθρωπο , μαθαίνεις κάτι που σε εκπλήσσει .

Έτσι και με τη Λίτσα Πατέρα που μετά από είκοσι χρόνια καθημερινής «παρέας» από τη συχνότητα του Αντ1, μάθαμε ότι έχει μια ακόμα μεγάλη αγάπη .. Την αγιογραφία.

Η αγαπημένη αστρολόγος αποκάλυψε στο fthis tv ότι κάποιες συμπτώσεις στη ζωή της, τη σημάδεψαν και την έκαναν να αναζητήσει και να εξερευνήσει τα μονοπάτια της αγιογραφίας.


Αν και δε δηλώνει καλλιτέχνιδα και ειδήμων στη ζωγραφική για εκείνη η αγιογραφία είναι ανάταση ψυχής και η αλήθεια είναι ότι τα έργα της έχουν σχεδόν.. «επαγγελματικό» αποτέλεσμα.

2 Σχόλια
  1. Ο/Η Κερασινα Κ. είπε στις:

    Πώς και γιατί δεν μπόρεσε να εξηγήσει τις συμπτώσεις στη ζωή της μία επαγγελματίας αστρολόγος;;Θα τρελαθούμε νομίζω στο τέλος!Και πώς μπλέκονται τα θεικά με τα αστρικά.Αλλο και αυτό!Οσο για την αγιογραφία, είναι επίπονη κάπως αλλά όχι θέμα ταλέντου.Γϊνονται μαθήματα , και δεν είναι αποτέλεσμα ζωγραφικής αυτό, αλλα κάτι σαν αντιγραφής.Η μέθοδος είναι πατενταρισμένη και μόνο η υπομονή σου δοκιμάζεται.Οχι το καλό σου χέρι ας πούμε.

  2. Ο/Η Ιωαννα Πρασα είπε στις:

    σιγα τα αυγα. το χομπι της νοικοκυρας ειναι αυτο. δεν τρεχει και τιποτα, οι μισες στη γειτονια μου το κανουνε ή εχουνε φιλη που το κανει. αγιογραφος ειναι αλλο και εκει θες και μια εκκλησια με μεγαλα ντουβαρια για να δημιουργησεις τεχνη!

Υποβολή νέου σχολίου



XHTML: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εξής tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

open

Close