' . "\n"; */?>

Τι ζήτησα από τον Άγιο Βασίλη…

11:44 πμ
Stammy Hour
1
σχόλιο

Λίγο πριν μπει το 2013 και το μόνο που ακούω να εύχονται οι άνθρωποι εκτός από το να έχουν την υγεία τους φυσικά, είναι να έχουν δουλειά και χρήματα για να ανταπεξέλθουν στις αμέτρητες υποχρεώσεις τους.

Ποιος να φανταζόταν στην Ελλάδα της χλιδής και της σπατάλης ότι θα ερχόταν κάποια στιγμή που δε θα ήταν δεδομένη η εύρεση εργασίας για κάποιον που πραγματικά ήθελε να δουλέψει ή ότι ανάμεσα σε αυτούς που δουλεύουν , οι μισοί δεν θα πληρώνονται.

Ακούω τους πολιτικούς να λένε για ένα φως στο τούνελ που έχει αρχίσει να αχνοφαίνεται.

Μακάρι να είναι έτσι γιατί οι αντοχές των Ελλήνων έχουν δοκιμαστεί αρκετά τα τελευταία χρόνια.

Αυτό που πρέπει όλοι να φροντίσουν είτε από τη θέση του βουλευτή είτε του τραπεζίτη , του επιχειρηματία ή και του συνδικαλιστή, είναι να μην χαθεί ούτε μια θέση εργασίας, το 2013.

Αρκετές χάσαμε ήδη…. Δε νομίζετε ;

Άνθρωπος που δε νιώθει δημιουργικός είναι ευνουχισμένος και δυστυχισμένος.

Αν κι έχω πάψει εδώ και χρόνια να πιστεύω στον  Άγιο Βασίλη, φέτος είπα να του ζητήσω και πάλι να μ’επισκεφθεί.

Ίως επειδή σκέφτηκα ότι δεν έχω να χάσω κάτι… (Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι  που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες)

Εύχομαι το 2013 εκτός από υγεία και χαρούμενες στιγμές να μας φέρει αισιοδοξία κι ευκαιρία για δημιουργία.

Όλοι οι άνθρωποι το αξίζουμε… Καλή Χρονιά να έχουμε… και ειδικά αυτές τις ημέρες μην διστάζετε να μοιράζετε ευχές και χαμόγελα.

1 Σχόλιο
 1. Ο/Η Μαρία Βασιλάκου είπε στις:

  Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο και σε σένα Σταματίνα. Σου απαντάω όχι επειδή διαβάζω το blog σου ούτε επειδή παρακολουθώ την εκπομπή σου,δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση για την ακρίβεια , ο μόνος λόγος που σου γράφω είναι για τις ευχές που οι άλλοι κάνουν όπως γράφεις για το νεοφερμένο 2013. Θα σου πω για μένα όσο εγωκεντρικό και αν ακούγεται , επειδή ανήκω στους «άλλους». Είμαι 23χρ. απόφοιτος «δημόσιου» ΙΕΚ με ειδικότητα Τεχνικός Τεχνολογίας Internet ανήκω σε μία πολύτεκνη πενταμελή οικογένεια συμπεριλαμβανομένου ενός μωρού 20 μηνών. Μία οικογένεια που ζει από ένα κατάστημα ψιλικών. Δεν έχουμε άλλη πηγή εσόδων αφού και τον πατέρα μου τον απέλυσαν πριν έναν χρόνο. Εγώ άνεργη ,η μεσαία αδερφή μου άνεργη φοιτήτρια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στην Θεσσαλονίκη.
  Στο μαγαζί ήρθαν 2 φορές να μας κόψουν το ρεύμα και θα υπάρξουν και άλλες. Πως λοιπόν να μην εύχομαι για περισσότερα χρήματα?
  Δεν κλέψαμε ποτέ ούτε βγάλαμε τα λεφτά μας στο εξωτερικό . Δεν ήμαστε τεμπέληδες ούτε ζητήσαμε ρουσφέτια και μίζες. Δεν έχουμε offshore ούτε καράβια και πολυεθνικές.
  Παρά όλα αυτά κάθε μέρα οι τράπεζες μας παίρνουν τηλέφωνο , έρχονται λογαριασμοί και δεν ανοίγουμε τους φακέλους τους πετάμε. Πως να μην ζητήσω περισσότερα χρήματα?
  Το γάλα του μωρού των πρώτων μηνών (almiron) δεν καταφέραμε να το ξεχρεώσουμε στον φαρμακοποιό της γειτονιάς ακόμη ! Πως να μην ζητάω και άλλα χρήματα?
  Το μωρό έπρεπε να πηγαίνει κάθε μήνα στον παιδίατρο και έχει να πάει 3 τουλάχιστον !
  Τέλος με συγχωρείς αν με το σχόλιο μου σε κούρασα …θέλω να σου πω ότι αλλάξαμε χρόνο μέσα στο μαγαζι όλοι μαζί..οικογενειακά!!!!!!!!όπως και την Ανάσταση έτσι και την Πρωτοχρονιά έτσι σε όλες τις δικές σας αργίες και της Κυριακές.
  Μερικές φορές η δημιουργία Σταματίνα δεν αρκεί … πρέπει να έχεις και κόσμο να εκτιμήσει το ταλέντο σου.

  Χρόνια καλά και σε σένα και στην οικογένεια σου.

  ΜαρίαΒ.

Υποβολή νέου σχολίουXHTML: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εξής tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

open

Close