' . "\n"; */?>

Το όνειρο…

2:31 μμ
Tip of the day
12
σχόλια

Μου φαίνεται περίεργο να μιλώ ανοιχτά για ένα θέμα που τόσο καιρό, κρατούσα ως επτασφράγιστο μυστικό.

Ίσως γιατί μέχρι να πάνε όλα καλά, φοβόμουν να το συζητήσω ακόμα και με τον ίδιο μου τον εαυτό, πόσο μάλλον με τους γύρω μου.

Φοβόμουν ότι ίσως πάει κάτι στραβά και ξυπνήσω από το όνειρο.

Τελικά πέρασαν τρεισίμησι μήνες γεμάτοι χαρά και προσμονή συνδυασμένη  με εκατομμύρια ανασφάλειες και φόβους.

Δεν έκρυψα ποτέ την επιθυμία μου να γίνω μανούλα αλλά όπως πολύ καλά γνωρίζετε, το παιδί δεν είναι κάτι που παραγγέλνεις ή κάτι που σου έρχεται  απλά  επειδή το ζητάς.

Είναι κάτι που σε αξιώνει ο Θεός να το αποκτήσεις.

Εύχομαι και προσεύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους και να είμαι μια μανούλα αντάξια -έστω και κατά το ήμισυ- της δικής μου…δηλαδή τρυφερή , δοτική , υπομονετική… τα πάντα.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές σας.

Τις κρατώ σαν φυλαχτό.

 Υ.Γ. Να πιστεύετε με όλη σας την ψυχή στην επιθυμία και το όνειρο. Μην αποκαρδιώνεστε από το χρόνο που περνά ή μια ατυχία που μπορεί να σας συμβεί. Όλα είναι μέσα στη ζωή.

 

12 Σχόλια
  1. Ο/Η Κατερίνα είπε στις:

    Χαίρομαι παρά πολύ για εσένα σταματινα μου…εύχομαι να σου πανε όλα καλά και να έχεις
    Σύντομα το μωρά

    σου στην αγκαλιά
    Σου.προσπαθω και εγώ πολύ καιρό για ένα παιδάκι αλλά δεν το έχω αποκτήσει ακόμη.περασα και περνάω πολλεσ Δυσκολίες όμως δε το βάζω κάτω…η Παναγία μου δίνει δύναμη και πάλι..ειλικρινά χαίρομαι πολύ για σένα γιατί καταλάβαινα ότι το ήθελες πολύ..όλα καλ κούκλα μου…φιλία
    Γη

    Δε

    λογικές φ

  2. Ο/Η karolina είπε στις:

    stamatina xairomai toso poli gia esena,me to kalo..xarika pragmatika para poli,se parakoloutho sta panta kai sto blog kai stin ekpompi kai as eimai makria giati spoudazo sto eksoteriko,kai se thaumazo poli.
    tora pou eisai egkuos eisai akomi pio omorfi.
    filia polla sou euxomai ta kalitera……..

  3. Ο/Η elisavet είπε στις:

    Stamatina omorfiiii kai glikiaaaaa, sigoura tha gineis h poio kalh manoulaaa 🙂 efxomai ola ta kalitera sto moro sou , me ena pono 🙂 koritsaki tha einai kai tha moiazei idhia esiiiii 🙂 kalh egkumosinh…filiaaaa

  4. Ο/Η Γιαννης είπε στις:

    Με το καλό!!Ευχομαι να εχεις θεοσκέπαστα χρόνια εσυ και η οικογένειά σου!Να συνεχίζεις να έχεις τέτοια και τόση πίστη στον Χριστό!!

  5. Ο/Η Ελένη είπε στις:

    Γλυκιά μου κοπελίτσα χάρηκα όταν έμαθα τα νέα..με το καλό να έρθει το μωράκι και να έχετε υγεία και αγάπη στην οικογένειά σας!!!
    Είσαι απο τους λίγους ανθρώπους που χαίρομαι να βλέπω και να ακούω τόσο στην τηλεόραση όσο και στο ραδιόφωνο!!
    Εύχομαι τα καλύτερα μέσα απο την καρδιά μου!!Πολλά φιλιά!!!

  6. Ο/Η sanna είπε στις:

    me to kalo stamatina mou gero kai dynato na einai

  7. Ο/Η Νικολεττα είπε στις:

    Σταματινα μου γλυκεια με το καλο να ερθει το μωρακι σου..και κατι μου λεει οτι θα ειναι κοριτσακι..Σου ευχομαι να εχεις παντα διπλα σου την Παναγιτσα και τον Χριστουλη να σε προσεχει και σενα και τον μωρακι σου και να θυμασαι πως το σημαντικοτερο ειναι να μεγαπωσει το παιδι σου σωστα και να εισαι διπλα του γιατι αυτα τα χρονια δεν γυρνανε πισω..να κρατας τον αντρουλη σου απο το χερι και να πορευτειτε για μια ζωγ μαζι κι αγαπημενοι να ειστε οι πιο καλοι και τρυφεροι γονεις..Να μην ξεχνας πως ο Θεος ειναι παντα διπλα σου μην Τον ξεχνας.Σταματινακι εισαι μια γλυκα και ειμαι σιγουρη πως θα εισαι πολυ καλη μανουλα να εισαι αισιοδοξη και χαμογελαστη παντα.Ολα καλα θα πανε,να προσεχεις ειναι απο τις καλυτερες περιοδους της ζωης σου αυτην..φιλια πολλα!!!!!

  8. Ο/Η Φωτεινή είπε στις:

    Σταματίνα μου χάρηκα πάρα πολύ με αυτή την τόσο ευτυχισμένη εξέλιξη στη ζωή σου!!!Εύχομαι όλα να πάνε καλά και σε λίγους μήνες να κρατήσεις το μωράκι σου στην αγκαλίτσα σου!!!Ανυπομονούμε κι εμείς μαζί σου να δούμε την κοιλίτσα σου να φουσκώνει!!!Σε απολαμβάνουμε κάθε απόγευμα στο FTHIS!!Φιλάκια!!!

  9. Ο/Η zoi είπε στις:

    sugxarhthria stamatina mou…me enan pono…kai twra pou vlepw thn katerina papoutsakh sto prwino mou…nomizw oti mazi tha gennhsete…etsi katalava egw…

  10. Ο/Η bgianis είπε στις:

    Για να καταλάβω,το μυστικό είναι ότι είσαι έγκυος;Και γιατί να είναι μυστικό;Αυτό είναι από τα πιο όμορφα πράγματα που μπορεί να συμβεί σε μια γυναίκα.
    Σου εύχομαι να έχεις μια ομαλή εγκυμοσύνη και να βγει γερό το παιδί.

  11. Ο/Η bgianis Γιάννης είπε στις:

    Δεν καταλαβαίνω.Το «επτασφράγιστο μυστικό» είναι ότι είσαι έγκυος;Και γιατί να είναι μυστικό;Εύχομαι να γεννηθεί γερό και να το μεγαλώσεις΄οπως πρέπει.Και αφού πιστεύεις στο Θεό να θυμάσαι πάντα ότι εκείνος κάνει την περισσότερη δουλειά στην ανατροφή των παιδιών.Εμείς απλώς συμμετέχουμε.

  12. Ο/Η Emma είπε στις:

    Χάρηκα παρά πολύ με τα ευχαριστά νέα.Σου εύχομαι τα καλύτερα για σας μέσα από την καρδιά μου,καλή ελευθερία και με ένα πόνο!!!!!!!!!!!!!!!

Υποβολή νέου σχολίου



XHTML: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εξής tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

open

Close