' . "\n"; */?>

Τι έγινε χθες στα Mad Video Music Awards…

4:00 μμ
Talk Talk
1
σχόλιο

Χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν χθες στα βραβεία του mad για να αποθεώσουν τους έλληνες καλλιτέχνες που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό επί σκηνής.

Μοναδικές συνεργασίες, δυναμικές εμφανίσεις και λαμπεροί απονεμητές ήταν μερικά μόνο από τα στοιχεία που έκαναν τη χθεσινή βραδιά αξέχαστη.

Σαν τώρα θυμάμαι την πρώτη απονομή των mad awards πριν από εννέα χρόνια.

mad

Αν και ψαρωμένοι (ήμουν κι εγώ εκεί), είχαμε τη διάθεση για μια βραδιά γεμάτη μουσική και με ένα μαγικό τρόπο όλα εξελίχθηκαν αβίαστα και καταπληκτικά .

Ίσως είναι η ενέργεια των ανθρώπων που δουλεύουν στο μουσικό κανάλι ή ανεμελία που αντικατοπτρίζεται σε ό,τι έχει σχέση με τη μουσική.

Τα βραβεία του mad χρόνο με τον χρόνο εξελίχιθηκαν στο απόλυτο μουσικό event της Ελλάδας και είναι πάντα διασκεδαστικό να βρίσκεσαι στις κερκίδες και να τα παρακολουθείος.

Χθες την παράσταση έκλεψε ο Σάκης Ρουβάς που μόνο στο άκουσμα του ονόματος του, το κοινό παραληρούσε αλλά και η εκρηκτική Έλενα Παπαρίζου που επέλεξε μια ερωτική μπαλάντα.

Η καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη Demy εντυπωσίασε με τη σεμνότητα και τη γλύκα της ενώ το κοινό ξεσήκωσαν η Πάολα , Γιώργος Μαζωνάκης, Ονιράμα, VEGAS, Κώστας Μαρτάκης, Ελένη Φουρέιρα, Μηδενιστής και πολλοί άλλοι.

Ιδιαίτερη στιγμή, η απονομή βραβείου για τα είκοσι χρόνια καριέρας στον Φοίβο από την «καλλιτεχνική σύζυγο» του-όπως ο ίδιος την αποκάλεσε -Δέσποινα Βανδή.

Οι παρουσιαστές της βραδιάς Θέμης Γεωργαντάς και Μαίρη Συνατσάκη έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό κρατώντας το κοινό σε μόνιμο ενθουσιασμό …

Ανεβάζω μερικές photos από παρασκήνια αλλά και κερκίδες…

mad awards

 

mad awards

mad awards

 

mad awards

1 Σχόλιο
  1. Ο/Η Kelly είπε στις:

    Σταματίνα..γυαλίζεις.Κατά τα άλλα Οκ!Πάντα όταν βλέπω τα Mad video-clip βραβεια με ‘ζορίζουνε’ οι φιλοφρονήσεις και τα σέξυ ναζάκια,και καρφάκια,και χαιδέματα και μπερδέματα ανάμεσα στους παρουσιαστές…αλλά από μουσική και χορευτικά παίζουνε δυνατά.Αίντε να δούμε και φέτος!Δε ξέρω πώς καταφέρνουνε και συντονίζουνε όλο αυτό το σκηνικό…αλλά φαίνεται να θέλει βδομάδες προβών.Ειδικά τα πολλά χορευτικά.Εδώ σου λέει..η Demi ξεκίνησε το fitting μία εβδομάδα πριν….και νομίζω έτσι κάναν όλες!!

Υποβολή νέου σχολίου



XHTML: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εξής tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

open

Close