' . "\n"; */?>

Αφιερωμένο στις νύφες και στις αδελφές τους…

10:00 πμ
Tip of the day
5
σχόλια

Τελικά ως αδελφή νύφης είχα περισσότερο άγχος απ’ότι σαν νύφη.

Ίσως επειδή ήθελα να είναι όλα στην εντέλεια για τη Μαιρούλα και τον Αργύρη που το Σάββατο αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης αλλά φυσικά ήταν πολύ συγκεκριμένα αυτά που περνούσαν από το χέρι μου.

Ως νύφη είσαι η πρωταγωνίστρια που όλοι τρέχουν για να βοηθήσουν, να ηρεμήσουν ή να ψυχαγωγήσουν. Ως αδελφή νύφης όμως έχεις το διπλάσιο άγχος αλλά και τρελό τρέξιμο ειδικά τη μεγάλη ημέρα γιατί θέλεις να βοηθήσεις όπως και όπου μπορείς, χωρίς πάντα να τα καταφέρνεις.

Θα μου πεις πάνω κάτω εμείς οι γυναίκες τρωγόμαστε με τα ρούχα μας και μοιραζόμαστε τα ίδια άγχη… και θα συμφωνήσω απόλυτα.

Ο καιρός, οι καλεσμένοι, τα τραπέζια είναι μόνο μερικά από αυτά που σου τριβελίζουν τον εγκέφαλο μήνες πριν και πιστέψτε με όσο κι αν προσπάθησα να τα απομυθοποιήσω στα αυτιά της αδελφής μου, (όπως και στο δικό μου μυαλό πέρσι ) εκείνη αγχώθηκε πολύ.

Κάτι τα απρόσμενα καρεκλοπόδαρα της περασμένης εβδομάδας, κάτι η αντίστροφη μέτρηση που είχε ξεκινήσει και οι τελευταίες ημέρες ήταν κάτι παραπάνω από καυτές.

Γάμος Μαιρούλας

Το μυστικό για εκείνη τη μεγάλη, μοναδική και υπέροχη ημέρα είναι να την απολαύσεις. Αν αγχωθείς προκαταβολικά για οτιδήποτε μπορεί να συμβεί ..το έχασες το παιχνίδι.

Φρόντισε να είσαι ήρεμη, χαλαρή και βυθίσου στα συναισθήματα ευτυχίας σου.  

Αυτό είπα και στην αδελφούλα μου που ήταν η πιο όμορφη νύφη του κόσμου…

 

 

 

 

5 Σχόλια
  1. Ο/Η rania είπε στις:

    σταματίνα μου υπερβολική σε βρίσκω. sorry

  2. Ο/Η mary tsimtsili είπε στις:

    η βοηθεία σου ήταν τουλάχιστον πολύτιμη! Σ΄ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για ΟΛΑ! Σ΄αγαπάω πολύ

  3. Ο/Η Aναστασίαα είπε στις:

    Nα σας ζήσουν !!!!! Περιμένω »πως και πως» τη στιγμή που θα παντρευτεί η μικρή μου αδερφούλα..Στο δικό μου γάμο τα ΄΄ έδωσε όλα» και η βοήθειά της ήταν πολύτιμη. Ελπιζω μόνο να είμαι ψύχραιμη και να μην κλαίω!
    Φιλιά
    Αναστασία

  4. Ο/Η Dimitra είπε στις:

    Stamatina foreses to idio forema me ekino pu forese i Jenny Balatsinou sto Dancing on Ice!!!!

  5. Ο/Η OLGA είπε στις:

    Η ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΣΑΣ ΜΑΡΙΑ ΦΡΑΓΚΑΚΗ ΗΤΑΝ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ

Υποβολή νέου σχολίου



XHTML: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εξής tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

open

Close