Λιώσαμε! Το μήνυμα του Κριστιάνο για τα γενέθλια της Τζορτζίνα και το αινιγματικό σχόλιο της

Λιώσαμε! Το μήνυμα του Κριστιάνο για τα γενέθλια της Τζορτζίνα και το αινιγματικό σχόλιο της

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι τρελά ερωτευμένος με την καλλονή σύντροφό του!

Tα γενέθλια της είχε την περασμένη Δευτέρα (27/1) η Τζορτζίνα Ροντρίγκες. Η εντυπωσιακή καλλονή έκλεισε τα 26 χρόνια της και τα γιόρτασε… ταπεινά στο σπίτι, μαζί με τον αγαπημένο της Κριστιάνο Ρονάλντο και τα παιδιά τους.

«Χαρούμενα γενέθλια αγάπη μου! Σου εύχομαι μια πολύ όμορφη μέρα! Είσαι μια σπουδαία γυναίκα και μια εξαιρετική μητέρα για τα παιδιά μας. Σ 'αγαπώ τόσο πολύ γλυκιά μου!», έγραψε ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους κάτω από την οικογενειακή φωτογραφία που πόσταρε στα social media.

Από την πλευρά της και η Τζορτζίνα ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο και το σχόλιο που έκανε δημιούργησε πολλά ερωτηματικά, αφού αποκάλεσε «σύζυγό» της τον Κριστιάνο και ήταν η πρώτη φορά. Πάντως, πριν από καιρό υπήρχαν δημοσιεύματα που έλεγαν ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Μαρόκο τον περασμένο Μάιο.

«Ευτυχισμένα 26 σ' εμένα, πολύ ευτυχισμένα. Δε θα μπορούσα να ζητήσω περισσότερα από τη ζωή. Μόνο πολύ υγεία για την οικογένειά μου και για εμένα και να μπορώ να τους απολαμβάνω πάντα. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας, τα λουλούδια και την τόση αγάπη. Κι ευχαριστώ τον σύζυγό μου που μου έχει δώσει το καλύτερο δώρο της ζωής, τα παιδιά μας. Τους αγαπώ», έγραψε η Τζορτζίνα!

GALLERY