Δήλωση σοκ από τον Κριστιάνο Ρονάλντο! Παντρεύτηκε ή όχι την Τζορτζίνα;

Δήλωση σοκ από τον Κριστιάνο Ρονάλντο! Παντρεύτηκε ή όχι την Τζορτζίνα;

Ιταλικό περιοδικό ανέφερε ότι ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους παντρεύτηκε μυστικά την Τζορτζίνα στο Μαρόκο. Τι απαντάει ο Κριστιάνο;

Σε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης που έδωσε τον Σεπτέμβριο ο Πορτογάλος άσος παραδέχτηκε ότι: «Ενώ ακόμα δεν σκέφτομαι τον γάμο, σίγουρα δεν θα έλεγα όχι στο να παντρευτώ κάποια στιγμή την Τζορτζίνα».

Μήπως τελικά αυτή η στιγμή ήρθε; Το ρεπορτάζ της «Novella 2000» αναφέρει ότι στο ταξίδι που είχε κάνει το ζευγάρι στο Μαρόκο τον περασμένο Μάιο, έδωσε όρκους αιώνιας πίστης.

Ο Κριστιάνο, έκρινε ότι πρέπει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και μιλώντας στο «TMZ Sports» τόνισε πως όλα αυτά είναι «ψευδείς ειδήσεις» και ότι «δεν έχουμε παντρευτεί».

Πάντως, το ιταλικό περιοδικό ισχυρίζεται ότι έχει κι άλλες πληροφορίες σχετικά με την... σεμνή τελετή στο Μαρόκο. Ποιον να πιστέψουμε τώρα; Δεν είναι να μένουμε με τέτοιες απορίες!

Να αναφέρουμε, επίσης, ότι και η Τζορτζίνα σε παλαιότερη συνέντευξή της έχει αποκαλύψει πως θέλει να παντρευτεί: «Κάθε ζευγάρι θέλει να παντρευτεί και θα το ήθελα κι εγώ. Τώρα έχουμε άλλες προτεραιότητες και πολλές ευθύνες, ωστόσο στο μέλλον θα ήταν υπέροχο να γίνω η γυναίκα του Κριστιάνο».

GALLERY