Ο Νεϊμάρ έσβησε από το WhatsApp ηχητικό μήνυμα που τον «καίει» για τον βιασμό (vid)

Ο Νεϊμάρ έσβησε από το WhatsApp ηχητικό μήνυμα που τον «καίει» για τον βιασμό (vid)

Μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του βιώνει ο Νεϊμάρ, ο οποίος εκτός από τον τραυματισμό που θα τον αφήσει εκτός Κόπα Αμέρικα, κατηγορείται και για βιασμό.

Εδώ και λίγες ώρες βγήκε στη δημοσιότητα ηχητικό μήνυμα που έστειλε στον Βραζιλιάνο η γυναίκα που τον έχει καταγγείλει.

Ο Νεϊμάρ φυσικά αρνείται τις κατηγορίες και μάλιστα δημοσιοποίησε μηνύματα και φωτογραφίες που του είχε στείλει το μοντέλο και επιμένει ότι το σεξ σε ξενοδοχείο του Παρισιού ήταν συναινετικό.

Ωστόσο, σε εκπομπή της βραζιλιάνικης τηλεόρασης «έπαιξε» ένα ηχητικό μήνυμα το οποίο φέρεται να έστειλε η κοπέλα και το οποίο εικάζεται ότι διέγραψε ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν.

Το μήνυμα εστάλη μέσω της εφαρμογής Whatsapp την επόμενη ημέρα από όσα έγιναν στο ξενοδοχείο.

«Νεϊμάρ, ξέρεις πολύ καλά τι συνέβη, σε τι κατάσταση έφτασες στο ξενοδοχείο, εγώ ήρθα επειδή ήθελα να είμαι μαζί σου, αλλά ήρθες σαν τρελός, πολύ τρελός, εγώ δεν ήθελα τίποτα από όσα μου έκανες και μετά έγινες χειρότερα. Γνωρίζεις το λάθος σου, πρέπει να είσαι άνδρας τουλάχιστον για μια φορά στη ζωή σου και να αναγνωρίσεις το λάθος σου και όχι να κάνεις αυτά στο ίντερνετ.

Εγώ ξέρω τι μου έκανες, σε ξέρω περισσότερο από τον καθένα. Γνώριζες ότι θα έμενα μαζί σου, πως θα μπορούσα να το είχα σχεδιάσει; Πως θα μπορούσα να ξέρω ότι θα μου συμπεριφερθείς έτσι;

Θυμίσου αυτό που σου είπα ότι ο θεός είναι δίκαιος και δεν τον εξαγοράζουν τα χρήματα. Μπορεί να έχεις πολλά λεφτά, μπορεί να είσαι μεγάλος ποδοσφαιριστής, διάσημος μπλα, μπλα, μπλα, αλλά δεν είσαι θεός και θα υπάρξει δικαιοσύνη.

Μπορεί να προσλάβεις τους καλύτερους δικηγόρους, αλλά δεν έχεις την αλήθεια με το μέρος σου. Εγώ λέω την αλήθεια και θα ζητήσω να σου κάνουν τεστ αντιντόπινγκ για να διαπιστωθεί αν εκείνη την ημέρα είχες πάρει ουσίες» λέει η ξανθιά καλλονή.

Να θυμίσουμε ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και βίντεο στο οποίο η κοπέλα φαίνεται να χτυπάει τον Νεϊμάρ και εκείνος αμύνεται με τα πόδια.