Βίντεο ντοκουμέντο: Ο Νεϊμάρ και η γυναίκα που τον κατήγγειλε για βιασμό στο δωμάτιο του ξενοδοχείου

Βίντεο ντοκουμέντο: Ο Νεϊμάρ και η γυναίκα που τον κατήγγειλε για βιασμό στο δωμάτιο του ξενοδοχείου

Ένα… περίεργο βίντεο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο στο οποίο φαίνεται ο Νεϊμάρ και η κοπέλα η οποία τον κατηγορεί για βιασμό.

Πριν από μερικές ημέρες μια γυναίκα από τη Βραζιλία κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές ότι υπήρξε θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Παρίσι.

Ο Νεϊμάρ από την πλευρά του αρνείται τις καταγγελίες και ισχυρίζεται ότι η σεξουαλική πράξη ήταν με τη συναίνεση της. Η ξανθιά νεαρή υποστηρίζει πως ζήτησε από τον Βραζιλιάνο άσο να πάρουν προφυλάξεις, εκείνος αρνήθηκε και στη συνέχεια την κακοποίησε.

Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα βίντεο στο οποίο δείχνει τον Νεϊμάρ και τη γυναίκα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Βέβαια, το περίεργο της υπόθεσης είναι πως στο βίντεο φαίνεται η γυναίκα να κινείται απειλητικά προς τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος αμύνεται χρησιμοποιώντας τα πόδια του.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ υπάρχουν και άλλα βίντεο που δεν αποκλείεται να αποδείξουν ποιος από τους δύο έχει δίκιο...

«Ήταν επίθεση μαζί με βιασμό. Ήταν εντελώς διαφορετικός από αυτόν που γνώρισα στα μηνύματα, ήταν επιθετικός. Όταν αποφάσισα να είμαι μαζί του, είπα ότι θα προσπαθήσω να διαχειριστώ την κατάσταση. Ύστερα από μερικά φιλιά και αγκαλιές, άρχισε να με χτυπάει.

Άρχισε να μη πληγώνει πολύ, του ζήτησα να σταματήσει επειδή πονούσα» είπε το μοντέλο σε συνέντευξη στη βραζιλιάνικη τηλεόραση.

Δείτε το βίντεο από το ξενοδοχείο (αλήθεια ποιος έβαλε εκεί την κάμερα;) και από τη συνέντευξη της κοπέλας: