Η Νάρα έβαλε τα κλάματα όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του Ικάρντι (vid)

Η Νάρα έβαλε τα κλάματα όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του Ικάρντι (vid)

Η σύντροφος και μάνατζερ του Μάουρο Ικάρντι ήταν καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή και δεν συγκράτησε τα δάκρυά της όταν μίλησε για το μέλλον του παίκτη.

Η Γουάντα Νάρα δέχεται… επίθεση από τον Τύπο αλλά και από την αδερφή του Ικάρντι λόγω της στάσης που κρατάει, ως εκπρόσωπος του Αργεντινού επιθετικού, στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με την 'Ιντερ.

Τα... κόλπα που κάνει η Νάρα ήταν αυτά που προκάλεσαν την αντίδραση της διοίκησης των «νερατζούρι», που αποφάσισε να πάρει από τον παίκτη το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

«Κάποιοι λένε ότι το περιβραχιόνιο δεν έχει καμία αξία, αλλά για τον Μάουρο είναι σαν να του παίρνεις το πόδι. Φορά αυτή τη φανέλα νιώθοντας τιμή και στο παρελθόν όποτε υπήρχε δίλημμα ανάμεσα στα χρήματα και την αγάπη του για το σύλλογο πάντοτε επέλεγε το δεύτερο.

Ζήτησα από τον πρώην πρόεδρο της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, αν θα μπορούσε να βοηθήσει ώστε να παίξει ξανά ο Μάουρο γιατί σημαίνει πολλά για αυτόν. Δεν είναι στις προθέσεις μας να φύγουμε από την Ίντερ» είπε μεταξύ άλλων βάζοντας τα κλάματα η εκρηκτική ξανθιά.