Η αδερφή του Ικάρντι εναντίον της Νάρα: «Καημένε αδερφέ μου»

Η αδερφή του Ικάρντι εναντίον της Νάρα: «Καημένε αδερφέ μου»

Η αδερφή του Μάουρο Ικάρντι δε θέλει ούτε να ακούει το όνομα της Γουάντα Νάρα και ξέσπασε εναντίον της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Ιβάνα Ικάρντι έγινε έξαλλη με τη νύφη της μετά την απόφαση της Ίντερ να «καθαιρέσει» τον αδερφό της από αρχηγό της ομάδας, καθώς θεωρεί πως αυτή ευθύνεται για ότι συνέβη με τα... τερτίπια που κάνει ως μάνατζερ του σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Αργεντινός επιθετικός, μάλιστα, έμεινε εκτός της αποστολής των «νερατζούρι» για το παιχνίδι με τη Ραπίντ στη Βιέννη και όλα δείχνουν πως είναι με το ένα πόδι εκτός ομάδας, με την Παρί να είναι έτοιμη να κάνει κίνηση για να τον αποκτήσει.

«Χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου, καημένε αδερφέ μου. Πως το επιτρέπεις; Αν είχες δίπλα σου έναν άνθρωπο να σε προσέχει, δεν θα συνέβαινε αυτό.

Κάποιες φορές είναι καλύτερα να μη μιλάς και να πιστεύουν ότι είσαι χαζή. Στα καλά όλοι είναι μαζί σου, αλλά τώρα που συμβαίνουν αυτά, θέλω να ξέρεις ότι είμαι εδώ και σε στηρίζω. Με όλη τη θετική ενέργειά μου. Υπάρχει πολύς κόσμος που σε αγαπάει. Μην τα παρατάς, Μάουρο» έγραψε η Ιβάνα.