Η Αλεξανδράκη χωρίς make up και οι δοκιμασίες

Εδώ και μερικές ώρες έχει ξεκινήσει για τα καλά η προετοιμασία για την μεγάλη βραδιά του τελικού για τα φετινά Miss model off the world. Μαθαίνω ότι το δικό μας παιδί η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει ξεχωρίσει ήδη από τις δοκιμασίες γνώσεων που περνάνε όλα τα κορίτσια κερδίζοντας τις δύο από τις πέντε συνολικά και πώς προκάλεσε πολύ καλή εντύπωση στους κριτές χωρίς make up.

Έμαθα πώς μετά τις ερωτήσεις Γεωγραφίας αλλά και Ιστορίας τα κορίτσια φόρεσαν μαγιό και χωρίς make up πόζαραν μπροστά σε μια ομάδα κριτών που της βαθμολογούσε. Εκεί λοιπόν η βραζιλιάνα μοντέλα είπε στην Δήμητρα πώς είναι πανέμορφη στο πρόσωπο και πώς έχει
αέρα Χολιγουντιανής σταρ. Δε ξέρω κατά πόσο επηρεάστηκε η Δήμητρα από αυτό. Ξέρω ότι ο Βασίλης Πρεβελάκης που παρακολουθεί τον Διαγωνισμό δηλώνει εντυπωσιασμένος από τον επαγγελματισμό του νεαρού μοντέλου και πώς έχεις σοβαρές πιθανότητες για να αποσπάσει μέχρι και τίτλο. Όσο για τις παρέες της μικρής Δήμητρας; Έχει κολλήσει με όλο το ανατολικό μπλοκ Ουκρανία, Ρωσία, Λευκορωσία αλλά και με την εκπρόσωπο της Αυστραλίας και της Αγκόλας.
 

Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα

open

Close