Τα τελευταία γενέθλια… χωρίς την κόρη μου

Σήμερα είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρα για μένα. Κλείνω τα 37 μου χρόνια. Κάποιοι λένε ότι αυτή η ηλικία συνιστά το μέσο της ζωής μας. Εγώ αυτά δε τα πιστεύω. Θεωρώ ότι κάθε μέρα, κάθε στιγμή ζεις μια νέα αρχή… ένα νέο ξεκίνημα.

Η φετινή χρονιά ήταν για μένα πολύ παραγωγική. Ίσως η πιο σημαντική σε επαγγελματικό επίπεδο…. μετά την επόμενη. Η δημιουργία του gossip ενάμισι χρόνο πριν, η χαρά της δημιουργίας η καθημερινότητα στη δουλειά οι επαφές και οι γνωριμίες, το άγχος η ταχύτητα το παιχνίδι σε όλα τα επίπεδα γέμισαν μια χρονιά πολύ σημαντική για μένα. Η χρονιά ωστόσο κλείνει με το μεγαλύτερο δώρο που θα έχω ποτέ. Την κόρη μου. Ζω το θαύμα εδώ και επτά μήνες και περιμένω σαν τρελός τη στιγμή που θα την αγγίξω. Τι κι αν πολλοί λένε ότι ο άντρας δεν καταλαβαίνει πολλά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Μαλακίες! Ζεις την κάθε στιγμή. Και ανακαλύπτεις στοιχεία του χαρακτήρα σου που δε τα είχες ανακαλύψει. Γίνεσαι έντονα ανυπόμονος, ανήσυχος, υπεύθυνος. Και φαντάζομαι ότι σε δύο μήνες από τώρα θ’ ανακαλύψω πολλά ακόμη αγγίζοντας την μπέμπα.
Φέτος τα γενέθλια μου θα είναι τα τελευταία χωρίς την κόρη μου και θα με βρουν στην Θεσσαλονίκη για ρεπορτάζ. Φεύγω σήμερα το απόγευμα με σκοπό να συναντήσω δύο συνανθρώπους μας που υποφέρουν εξαιτίας λαθών των γιατρών. Άλλαξε και η δική τους ζωή ξαφνικά. Τώρα θα μου πείτε… Ωμη προσγείωση στην πραγματικότητα… Ναι… αλλά έτσι είναι η δική μας δουλειά. Άλλωστε κάθε στιγμή είναι διαφορετική. Μοναδική. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας τόσο στο facebook αλλά και στο κινητό μου. Πιάνω τον εαυτό μου να συγκινείται …και αμέσως μετά χαμογελάω. Σας ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που ζω μαζί σας… Τουλάχιστον κάτι θα έχω να πω στην κόρη μου όταν γεννηθεί και αυτό το οφείλω σε σας!

 

Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα

open

Close