Ο εκτεθειμένος Κωνσταντέλλος

Τον γνώρισα πριν χρόνια όταν εκπροσωπούμε ως συνδικαλιστής τα δικαιώματα των εργαζομένων στην Ολυμπιακή. Από τότε κύλισε πολύ νερό στο αυλάκι. Ο Δημήτρης Κωνσταντέλλος ασχολήθηκε με την τοπική αυτοδιοίκηση και έφτασε μέχρι τις εκλογές αυτές που έρχονται σε λίγες ώρες, να λειτουργεί ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών στον Δήμο της Βούλας.

Σε αυτές τις εκλογές κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος αλλά δυστυχώς γι αυτόν κάνει λάθη… και μάλιστα μεγάλα. Ένα από αυτά αναδεικνύω τυχαία σήμερα. Και αυτό διότι μένω στα νότια προάστια και βλέπω ακούω μαθαίνω και ρωτώ… Κύριε Κωνσταντέλλο, στις 29 Οκτώβριου σε ραδιοφωνική εκπομπή στον flash, με δηλώσεις σας, καταδικάσατε αυστηρά αυτούς που κλείνουν τα πεζοδρόμια και τα κάνουν κήπο ή προέκταση του σπιτιού τους.
Με τη δύναμη ψυχής… με τι κουράγιο κατηγορείτε τους άλλους και μιλάτε για έλλειμμα παιδείας την στιγμή που ο ίδιος έχετε κάνει κατάληψη του πεζοδρόμιου στο σπίτι σας στη Βούλα; Και αν έχω άδικο… θέλω πραγματικά να μου απαντήσετε στο ερώτημα αν η φωτογραφία αυτή… είναι το σπίτι που μένετε στην Βούλα…

 

Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα

open

Close