Καταγραφές οθόνης1

3 σχόλια στο “Καταγραφές οθόνης1”

  1. Ο/Η makis είπε στις:

    apla asxoleisai mazi tis giait poulaei kai ksereis oti o kosmos tha mpei na diavasei, tin kariera tis menegaki den tha ti deis ute ston ipno su einai 25 xronia numero ena kai na mi sibathei ti vandi anthrwpos einai enw esi eisai emmonikos

  2. Ο/Η ελενη είπε στις:

    ελεος ομως. ειχε μια φαγουρα ο κοσμος να μπει να κραξει την μενεγακη επδ δεν εγλυψε την βανδη. κλασσικα μερικα φαναττικα αρχιζαν να βριζουν.και ερωτω εγω τοσα χρονια η βανδη σνομπαρε την eurovision και το παιζει ντιβα και τι αλλαξε ξαφνικα.δεν πουλαμε οπως παλι βανδη.ας μας πει ποσα πηρε και ας τα αφησουν οτι δνε πηραν ευρω. το ποσο την εκτιμησαν την βανδη φανηκε. εδω η κριθαριωτη της εδωσε φορεμενο φορεμα,τοσο καλα!! αυτη η βανδη δεν αφησε και κανεναν .με ολουσ τσακωθηκε.βισση,μενεγακη βαρθακουρη,μπαλατσινου,με τον καλλιτση αλλη εχει το προβλημα!!

  3. Ο/Η rossie είπε στις:

    Εχεις απόλυτο δικιο maki νούμερο ήταν και νούμερο παραμένει.Στο βωμό της τηλεθέασης μέχρι και 4ο παιδί θέλει να κάνει!Μιλάμε τώρα για ποια ακριβώς?Έλένη θα συμφωνήσω μαζί σου πως ναι η Βανδή τόσα χρόνια έκραζε την Eurovision αλλά πράγματι το χρήμα είναι γλυκό και με μιας τα ξεχνάς όλα.Εγώ ένα έχω να πω ότι ο χώρος της showbiz είναι τόσο σάπιος και δήθεν όσο δε φαντάζεστε!!!!Νομίζω πως ο Νάσος θα συμφωνήσει μαζί μου.

Leave a Reply