' . "\n"; */?>

Γιατί τόσος θυμός γύρω μας;

11:32 πμ
Tip of the day
1
σχόλιο

Τελευταία όπου κι αν γυρίσεις το κεφάλι βλέπεις θυμό και οργή.

Και δεν αναφέρομαι στη δικαιολογημένη οργή απέναντι στις περικοπές ή το πολιτικό σύστημα αλλά στο θυμό που εκτονώνει ο ένας στον άλλον χωρίς σημαντική αφορμή.

Μη μου που πεις ότι δεν έχεις παρατηρήσει ότι στο δρόμο η κατάσταση έχει αγριέψει;

Οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να πιαστούν στα χέρια χωρίς ιδιαίτερο λόγο ή στην καλύτερη περίπτωση να επιδοθούν σε χειρονομίες και γαλλικά άνευ προηγουμένου.

Στο twitter και το facebook από την άλλη που μπήκαν στη ζωή μας και άλλαξαν αυτό που μέχρι χθες γνωρίζαμε ως επικοινωνία, τα πράγματα συχνά πυκνά αγριεύουν από ανώνυμους χρήστες που βρίζουν χυδαία και ειρωνεύονται προς πάσα κατεύθυνση.

Ορισμένες φορές αρκεί να τουιτάρεις ότι η ημέρα είναι όμορφη για να λάβεις απαντήσεις τύπου … «Έλα μωρέ τι σε νοιάζει μάλλον έχεις λυμένα τα προβλήματα σου» και απλά να μείνεις αλάλου και αφώνου γωνία.

 

Μέσα από εδώ λέω συχνά ότι πρέπει να βλέπουμε το ποτήρι της ζωής μισογεμάτο και όχι μισοάδειο.

Αν φροντίσουμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες στον μικρόκοσμο μας , να είστε σίγουροι ότι βάζουμε ένα λιθαράκι για να βελτιώσουμε ολόκληρο τον κόσμο.

Μην ξεσπάτε το θυμό σας όπου βρείτε.

Επεξεργαστείτε τα συναισθήματα σας και αφήστε ό,τι αρνητικό έξω από την πόρτα της καρδιάς σας.

1 Σχόλιο
 1. Ο/Η youhou girl!Kalamata.aged 25 είπε στις:

  Oταν επιλεγεις να γινεσαι ΄δημοσιο προσωπο’, ‘επωνυμος’, ‘σελεμπριτι’ και οπως αλλιως θες να το λες, αυτα ειναι αναμενονα.Ειναι συνεπειες επιλογων σου.Και αναλογων των πραξεων σου, αλλα και των λεγομενων σου, θα χουνε αυξητικες τασεις ή θα αποτελουνε την εξαιρεση! Οταν στηριζεις την δουλειά σου , την αμοιβή σου, την επαγγελματική σου υποσταση στο λεγομενο ‘κοινο’, αυτα ειναι μερος του παιχνιδιου!
  Play the game , οr just quit.Εχει θυματοποιηθει η showbizz ,επειδη την »απειλουνε» κατι ..ανωνυμοι.
  Διαχειρισου το. Αντιμετωπιζε το. Προσπερασε το.Δεν μπορω να ακουω για…. καλοκαγαθους Lifestylers και παρουσιαστες, και παλαι ποτε εκδοτες, και καθε λογης….παρουσιες στο γυαλι, που βαλονται και πολεμιόνται αδικα.
  Φυσικά και υπάρχουνε σοβαρότατα προβληματα!Ο θυμος ειναι λογικος.Οταν ζεις σε πολεμο , πώς να εισαι?Πράος?Οταν πεινας, απειλησε, δυστυχεις μερα με τη μερα … χανεις τον ελεγχο, και την ζωη σου..τι να κανεις?Να σε νοιαξει η ‘διαχειριση θυμου’;
  Ας μαζευτουνε οι λογικοι, και ας αποδειξουνε με τον εξυπνο χειρισμο των αγριεμενων, οτι το ξεσπασμα στο καθε αγνωστο δεν ειναι δικαιωμα τους.Απλα.

Υποβολή νέου σχολίουXHTML: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εξής tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

open

Close