' . "\n"; */?>

Αν όλοι βουτούσαμε τη γλώσσα στο μυαλό μας…

10:10 πμ
Tip of the day
1
σχόλιο

Η εβδομάδα που πέρασε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κι… εμπόλεμη αφού ανέδειξε μια δυσχέρεια στην επικοινωνία λες και όλο το πλανητικό σύστημα ήταν ανάδρομο.

Ο ένας την έλεγε στον άλλον είτε κατά πρόσωπο , είτε μέσω Twitter όπως είναι πλέον της μοδός, είτε από την θαλπωρή ενός τηλεοπτικού παραθύρου.

Αυτό που διαπιστώνουμε όλοι τελευταία, είναι ότι είναι λίγοι εκείνοι που κρατάνε έστω τα προσχήματα και φιλτράρουν δεύτερη φορά την όποια μπαρούφα ή εξυπνάδα τους κατέβει στο κεφάλι.

Είναι γνωστό ότι δεν χρωστάει κανείς καλή κουβέντα κανέναν σε κανέναν, ας μην φτάσουμε όμως και στο άλλο άκρο, αυτό της ανθρωποφαγίας.

Σε εποχές δύσκολες και καιρούς πονηρούς οφείλουμε όλοι να βάλουμε νερό στο κρασί μας και φυσικά να είμαστε πιο προσεχτικοί στο πως εκφράζουμε την άποψη και τα πιστεύω μας γιατί στο τέλος ακόμα κι αν είχαμε δίκιο …το χάσαμε πανηγυρικά.

 Ένα βήμα πίσω να κάνει ο καθένας μας και να δείτε πόσο πιο ανθρώπινες θα γίνουν οι συνθήκες ζωής κι επικοινωνίας.

 

 

 

1 Σχόλιο
  1. Ο/Η maria είπε στις:

    τον ξεκουφανε τον αριστερο ανθρωπο. κατα τα αλλα τελεια φωτο.

Υποβολή νέου σχολίου



XHTML: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εξής tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

open

Close