Μετά από πολίστας, τραγουδιστής, ηθοποιός, παρουσιαστής, τώρα προπονητής!

Μετά από πολίστας, τραγουδιστής, ηθοποιός, παρουσιαστής, τώρα προπονητής!

Πολυτάλαντος ο Αντώνης Βλοντάκης. Ούτε ο ίδιος δε φανταζόταν τον εαυτό του σε τόσους ρόλους. Ο φωτογενής πρώην πολίστας από μικρός φάνηκε ότι είχε ιδιαίτερη αδυναμία στο υγρό στοιχείο γι΄ αυτό άλλωστε και επέλεξε να γίνει αθλητής του πόλο. Στη πορεία όμως μπήκε στη ζωή του το τραγούδι, μετά η υποκριτική, η παρουσίαση και πλέον θα τον απολαμβάνουμε από τη θέση του προπονητή καθώς θα είναι στο προπονητικό επιτελείο της Γλυφάδας και θα αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του Δημήτρη Μάζη.

Ο φουνταριστός…

Ο Αντώνης Βλοντάκης ξεκίνησε από τον Ν.Ο. Χανίων . Το 1997 μέχρι το 2004 φορούσε το σκουφάκι του Ολυμπιακού με τον οποίο κατέκτησε 4 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα Ελλάδος, Τσάμπιονς Λιγκ και το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ το 2002. Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στον Εθνικό με τον οποίο κατέκτησε το κύπελλο το 2005. Ο Χανιώτης αθλητής έχει επίσης αγωνιστεί για χάρη του Πανιωνίου, του Ν.Ο. Χίου, του Νηρέα Λαμίας και του Υδραϊκού ενώ έχει φορέσει και το σκουφάκι με το εθνόσημο.

βλοντακης1

Just the two of us

Ο Αντώνης παράλληλα με τις προπονήσεις στις πισίνες έκανε και μαθήματα ορθοφωνίας για χάρη του τηλεοπτικού show του Mega «Just the two of us». Ένα show που ήταν η αρχή για να δεχθεί στην πορεία και άλλες τηλεοπτικές προτάσεις.

βλοντακης ραλλια

Πρωταγωνιστής στις «Τρίχες», guest στη «Μοντέρνα οικογένεια».

Ένα δοκιμαστικό ήταν αρκετό να πάρει το ρόλο του αρχιτέκτονα στο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Τρίχες». Δεν ήταν όμως η παρθενική του εμφάνιση ως ηθοποιός καθώς παλαιότερα είχε κάνει μια guest εμφάνιση στο σίριαλ «Μοντέρνα οικογένεια».

βλοντακης

Η παρουσίαση στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου

Το σίριαλ του ΑΝΤ1 «Τρίχες», μπορεί να κόπηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό, ο Χανιώτης όμως αθλητής συνέχισε την τηλεοπτική του καριέρα. Αυτή τη φορά ως συμπαρουσιαστής στο πλευρό της Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή του Alpha «Λόγω Tivis». Οι υποχρεώσεις του στο Λιμενικό όμως τον υποχρέωσαν να αποχωρήσει γρήγορα από την εκπομπή.

βλοντ κατε

Προπονητής και υπεύθυνος ακαδημιών

Ο Αντώνης Βλοντάκης επέστρεψε ξανά στο στοιχείο που ξέρει καλύτερα από όλα, το νερό. Ο ΑΝΟΓ ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας του με τον Ολυμπιονίκη ο οποίος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Μάζη και υπεύθυνος των ακαδημιών υδατοσφαίρισης του ΑΝΟΓ. Καλή αρχή Αντώνη.

βλοντακης μαζησ