Διεθνής ποδοσφαιριστής χώρισε λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Διεθνής ποδοσφαιριστής χώρισε λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση γνωστού Έλληνα ποδοσφαιριστή με την μελαχρινή σύντροφό του!

Ήταν από τα ζευγάρια που ποτέ δεν είδαμε να ανεβάζει κοινές φωτογραφίες του στα social media, παρότι η σχέση τους μετρούσε πολλά χρόνια.

Εκείνη είχε απαθανατιστεί πολλές φορές στο γήπεδο όπου πήγαινε για να παρακολουθήσει τον καλό της, ενώ ήταν λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους είχε «συλλάβει» μαζί!

Όλοι μιλούσαν για ένα ευτυχισμένο και ερωτευμένο ζευγάρι που προσπαθούσε να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα είχε καταφέρει! Πρόκειται για τον Κώστα Φορτούνη και την Μαριέττα Ντρούγια.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού και η εντυπωσιακή εκπαιδευτικός, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportsradar, αποφάσισαν να χαράξουν διαφορετικούς δρόμους παρότι οι φήμες τους ήθελαν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και καιρό και πως ο διεθνής άσος έχει φύγει από το σπίτι στον Άλιμο, στο οποίο έμενε με την Μαριέττα.

Δε θα σταθούμε στα unfollow στο Instagram, αλλά στο γεγονός πως η 30χρονη από την Καλαμπάκα ενώ δεν έχανε αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» μέχρι σήμερα – πιο σωστά μέχρι και χθες- δεν έχει δώσει το παρών! Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

GALLERY