Κριστιάνο Ρονάλντο - Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ: Αυτό είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους (pics)

Κριστιάνο Ρονάλντο - Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ: Αυτό είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους (pics)

Η ζωή του Κριστιάνο Ρονάλντο και της Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ στην Ιταλία μέχρι τώρα ήταν μονότονη. Ευτυχώς ήρθαν οι δηλώσεις εντυπωσιακής κυρίας που αφορούν τον άσο της Γιουβέντους και… τάραξαν τα νερά!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ωραίος άντρας και έχει πολλές θαυμάστριες. Μία από αυτές σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τον άσο της Γιουβέντους και… άναψε φωτιές!

Πρόκειται για την διάσημη κολυμβήτρια, Φεντερίκα Πελεγκρίνι! Η εντυπωσιακή Φεντερίκα παραδέχεται σε συνέντευξή της πως θα της άρεσε να βγει για δείπνο με τον Ρονάλντο.

«Εάν ο Κριστιάνο Ρονάλντο με προσκαλούσε σε δείπνο; Θα απαντούσα ναι, είναι παντρεμένος και έχει παιδιά οπότε δε νομίζω πως θα έχουμε προβλήματα. Πιστεύω ότι τώρα με τον Ρονάλντο θα πηγαίνω πιο συχνά στο γήπεδο της Γιουβέντους. Μου αρέσει να τον βλέπω όπως μου αρέσει γενικά να βλέπω όλους τους σπουδαίους παίκτες.

Όχι μόνο του ποδοσφαίρου αλλά και των άλλων αθλημάτων όπως η κολύμβηση και το τένις. Με ιντριγκάρει πολύ το γεγονός ότι θα μπορώ να τον βλέπω δια ζώσης», ανέφερε η Πελεγκρίνι, η οποία είναι και φίλαθλος της «Γηραιάς Κυρίας».

Ωραία γυναίκα η Φεντερίκα αλλά νομίζουμε πως η Τζορτζίνα δε χρειάζεται να νιώθει… απειλή!