Ο ζωδιακός κύκλος της επίσημης αγαπημένης

Ο ζωδιακός κύκλος της επίσημης αγαπημένης

Μια ομάδα, για να μπορεί να στέκεται σε ένα επίπεδο και να έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίζει, θα πρέπει να διέπεται από πάθος, ομαδικότητα, θέληση, υψηλή τεχνική κατάρτιση, σωστή διαχείριση της μοναδικότητας κάθε παιχνιδιού και μια σειρά άλλων τεχνικών χαρακτηριστικών, που καθιστούν μια ομάδα νικήτρια. Αυτό σε συλλογικό επίπεδο. 

Όταν όμως σε μια τέτοια ομάδα έχεις μέσα αθλητές, των οποίων οι αστρικοί τους χάρτες τους δίνουν επιπλέον μοναδικά χαρακτηριστικά, τότε το αποτέλεσμα λέγεται εθνική ομάδα μπάσκετ, η οποία έχοντας τα συλλογικά προσόντα, ρίχνεται στη μάχη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Το SportRadar θα αναλύσει τα αστρικά χαρακτηριστικά των αθλητών της εθνικής ομάδας, για να γνωρίσουμε την ιδιαιτερότητα του χαρακτήρα που προσδίδει το ζώδιο τους και το οποίο θα το αντιληφθούμε καλύτερα, στον τρόπο παιχνιδιού τους, στη μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Νικ Καλάθης: Ιχθύς (7/2/1989)

O ανιδιοτελής. Πάντα πρόθυμος να βοηθήσει χωρίς να περιμένει αντάλλαγμα. Χαρακτηρίζεται από ρομαντισμό είναι γενναιόδωρος, και εξαιρετικά αφοσιωμένος. Αφοσίωση να δείξει και σε όλα τα ματς της εθνικής μας ομάδας.

Βαγγέλης Μάντζαρης: Κριός (16/4/1990)

Ο ανταγωνιστικός. Τον χαρακτηρίζει η δύναμη, η ταχύτητα και ο ανταγωνισμός και θέλει να είναι πάντα πρώτος σε όλα. Μακάρι πρώτος και στο Eurobasket μαζί με όλη την παρέα.

Κώστας Σλούκας: Αιγόκερως (15 /1/1990)

Ο επαγγελματίας. Χαρακτηριστικό άλλωστε των Αιγόκερων είναι ο επαγγελματισμός τους και η οργανωτικότητα τους. Να οργανώνει και τους συμπαίκτες του για να πάμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Νίκος Παππάς: Καρκίνος (11/7/1990)

Ο απλησίαστος. Από την άλλη βαθιά διαισθητικός και συναισθηματικός. Θέλουμε να παραμείνει όπως είναι . Να μην μπορεί να τον πλησιάσει κανένας αντίπαλος τα δάκρυα ας τα κρατήσει για το μετάλλιο.

Κώστας Παπανικολάου: Λέων (31/7/1990)

Ο ηγέτης. Οι Λέοντες έχουν μια θεατρικότητα, είναι δημιουργικοί, με αυτοπεποίθηση και αυτοκυριαρχία. Αν βγάλει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά στο γήπεδο δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

Ιωάννης Παπαπέτρου: Κριός (30/3/1994)

Άλλος ένα Κριός στο παρεάκι. Λέγεται ότι είναι θαραλλέα ζώδια και σπάνια φοβούνται τον κίνδυνο. Μακάρι να μη φοβηθεί και κανέναν αντίπαλο και να δείξει τι θα πει ελληνικό αίμα.

Θανάσης Αντετοκούνμπο: Καρκίνος (18/7/1992)

Τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά με τον Νίκο Παππά. Με δύο απλησίαστους Καρκίνους, δε βλέπουμε να χάνουν μάχη για μάχη με τον αντίπαλο.

Γιώργος Πρίντεζης: Ιχθύς (22/2/1985)

Δεν είναι μόνο ο Νικ Καλάθης ανιδιοτελής και πρόθυμος να βοηθήσει αλλά και ο Γιώργος Πρίντεζης. Την αφοσίωση των Ιχθύων να δείξει όπως ο συμπαίκτης του και βλέπουμε την εθνική μας να διαπρέπει.

Δημήτρης Αγραβάνης: Τοξότης (20/12/1994)

Ο ενεργητικός. Το ζώδιο αυτό θα κάνει τα πάντα για να επιτύχει τους στόχους του. Δε χρειάζεται να πούμε πολλά, τα λέει όλα το ζώδιο του. Και ποιος είναι ο στόχος στο Eurobasker;

Γιάννης Μπουρούσης: Σκορπιός (17/11/1983)

Ο δυναμικός και ο παθιασμένος. Ο Γιάννης Μπορούσης το μισό από το πάθος του να δείξει όταν αγωνίζεται θα τα βρουν σκούρα οι αντίπαλοι.

Γιώργος Παπαγιάννης: Καρκίνος (3/7/1997)

Το τρίτο και το τελευταίο Καρκινάκι της ομάδας είναι ο Γιώργος Παπαγιάννης. Τα είπαμε ήδη, απλησίαστος και ο νεαρός σέντερ. Προβλέπουμε… μάχη!

Γιώργος Μπόγρης: Ιχθύς (19/2/1989)

Ο Γιώργος Μπόγρης συμπληρώνει την τριάδα των Ιχθύων. Οπότε καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει σε συνδυασμό με τους Πρίντεζη, Καλάθη.