Kωνσταντίνος Γενηδουνιάς: Το συγκινητικό μήνυμα του διεθνή πολίστα (pics)

Kωνσταντίνος Γενηδουνιάς: Το συγκινητικό μήνυμα του διεθνή πολίστα (pics)

Συγκλονισμένη από την ανείπωτη τραγωδία στην Ανατολική Αττική είναι η εθνική ομάδα πόλο στη Βαρκελώνη.

Οι διεθνείς μας το βράδυ της Τρίτης (24/7) πάλεψαν για τη νίκη κόντρα στην Ισπανία για τα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αλλά δεν τα κατάφεραν.

Λίγο μετά την αναμέτρηση, ο διεθνής, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram και έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Σε μια μαύρη μέρα για την Ελλάδα μας, δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη που θα έφερνε έστω λίγα χαμόγελα. Μια ήττα δεν είναι τίποτα μπροστά στη τραγωδία που ζουν οι οικογένειες που χάσανε τους δικούς τους και τα σπίτια τους. Δεν καταφέραμε να αφιερώσουμε τη νίκη στους αδικοχαμένους συνανθρώπους μας, παρόλα αυτά η κάθε κερδισμένη μάχη και προσπάθεια μέσα στην πισίνα σήμερα ήταν για αυτούς που μας αφήσανε νωρίς. Δεν είναι ώρα να ρίχνουμε ευθύνες αλλά να γίνουμε μια γροθιά και να το αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί. Κράτα γερά Ελλάδα μου».

genidouniasss

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα των πυρκαγιών στην Αττική και η κάμερα «έπιασε» τον τεχνικό της Εθνικής μας ομάδας, Θοδωρή Βλάχο, να έχει δακρύσει.

vlachos

GALLERY