Αποκαλύψεις για ερωτική σχέση Μαραντόνα-Γουάντα Νάρα! (vid)

Αποκαλύψεις για ερωτική σχέση Μαραντόνα-Γουάντα Νάρα! (vid)

Η παρουσιάστρια από την Αργεντινή, Μίρτα Λέγκραντ, επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν ζευγάρι τον Ντιέγκο Μαραντόνα και την Γουάντα Νάρα στο παρελθόν! Τι αποκάλυψε για τη νύχτα πάθους τους...

Η Γουάντα Νάρα και ο Ντιέγκο Μαραντόνα υπήρξαν ζευγάρι και η επιβεβαίωση ήρθε αρκετά χρόνια μετά δια στόματος της 91χρονης τηλεπαρουσιάστριας, Μίρτα Λέγκραντ!

Η παρουσιάστρια από την Αργεντινή αποκάλυψε στην εκπομπή της "La noche de Mirtha", ότι ήταν στο ίδιο ξενοδοχείο, όπου το άλλοτε ζευγάρι πέρασε μια νύχτα πάθους τον Μάρτιο του 2006. Τότε, η νυν σύζυγος του Μάουρο Ικάρντιι ήταν μόλις 20 ετών και ο Μαραντόνα 46!

«Έτρωγα μεσημεριανό στο Μαρ ντελ Πλάτα, στο ξενοδοχείο "Costa Galana" και όταν ετοιμαζόμουν να βγω στον "αέρα", με πλησίασε εκείνη (σ.σ η Γουάντα Νάρα). “Γιατί δεν με καλείς στο show σου;” με ρώτησε και απάντησα: “Είσαι αυτή που βγήκε με τον Μαραντόνα; Δεν με αφήσατε να κοιμηθώ χθες το βράδυ”.

Αυτή η ιστορία συνέβη πριν από πολλά χρόνια. Ήμουν στην προεδρική σουίτα, δίπλα σε αυτούς και δεν μπορούσες να κοιμηθείς από τον θόρυβο. Έτριζαν τα έπιπλα, δεν ξέρω τι έκαναν».