Αλίσια Ελιές: Το μοντέλο που ερωτεύτηκε ο Εμπαπέ (vid&pics)

Αλίσια Ελιές: Το μοντέλο που ερωτεύτηκε ο Εμπαπέ (vid&pics)

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Κιλιάν Εμπαπέ. Εκτός από την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την εθνική Γαλλίας, έχει… κατακτήσει και την καρδιά της Miss France 2017, Αλίσια Ελιές.

Ο ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν έχει κάθε λόγο να χαμογελάει! Μόλις στα 19 χρόνια του κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο και κέρδισε το βραβείο του πολυτιμότερου νέου παίκτη του τουρνουά. Παράλληλα, έγινε ο νεότερος παίκτης μετά τον Πελέ που πέτυχε γκολ σε τελικό Μουντιάλ.

Η ευτυχία του Εμπαπέ όμως δεν περιορίζεται στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Ο νεαρός φαίνεται πως παίζει μεγάλη μπάλα και εκτός αγωνιστικού χώρου. Στα γήπεδα της Ρωσίας, ο 19χρονος Γάλλος είχε στο πλευρό του την αγαπημένη του, Αλίσια Ελίς.

Η πανέμορφη Αλίσια Ελίς το 2017 αναδείχθηκε "Miss France". Κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τη σχέση, ωστόσο οι εμφανίσεις του εντυπωσιακού μοντέλου στο γήπεδο της Παρί Σεν Ζερμέν και στις εξέδρες της Ρωσίας (μαζί με τη σύντροφο του Παβάρ) επιβεβαιώνουν τα δημοσιεύματα.

Η νεαρή καλλονή πριν από λίγες ώρες ανάρτησε ένα βίντεο στο προφίλ της στο instagram όπου φαίνεται να πανηγυρίζει την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τη Γαλλία.






Be Yourself ?

A post shared by Alicia Aylies (@aliciaayliesoff) on







Stay focused ?

A post shared by Alicia Aylies (@aliciaayliesoff) on