Πρωταθλητές στους... απογόνους

Πρωταθλητές στους... απογόνους

Και ένα και δυο και τρία και τέσσερα παιδιά. Αυτό ονειρεύονται  και κάνουν πράξη αρκετοί αθλητές. 

Η πίεση, η ένταση και η αγωνία των προπονήσεων και των αγώνων, σβήνει όταν μετά από μια έντονη ημέρα, γυρίζοντας στο σπίτι αφήνονται στις αγκαλιές και τις φωνές των παιδιών τους. Πολύτεκνοι και οι αθλητές λοιπόν και αναφέρουμε παρακάτω ορισμένες χαρακτηριστικές περιπτώσεις τέτοιων «χαζομπαμπάδων»

Λιονέλ Μέσι-Αντονέλο Ροκούτσο

Ο Λιονέλ Μέσι θα γίνει ξανά πατέρας! Η σύζυγός του Αντονέλο Ροκούτσο, περιμένει το τρίτο τους παιδί σύμφωνα με δημοσίευμα της Αργεντινής. Το ζευγάρι έχει ήδη αποκτήσει δύο αγόρια, τον 5χρονο Τιάγκο και τον 2χρονο Ματέο. Λέτε αυτή τη φορά η σύζυγος του σταρ της Μπαρτσελόνα να του… χαρίσει την κόρη;

FullSizeRender 3

Ματ Λοτζέσκι-Ελίς

Τρεις φορές έχει κάνει μπαμπά τον Ματ Λοτζέσκι η Ελίς. Ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού και η γοητευτική σύζυγός του έχουν αποκτήσει τρία πανέμορφα αγοράκια τον Μάθιου, τον Μέισον και τον Τζάκσον.

FullSizeRender

Ντέιβιντ Μπέκαμ-Βικτόρια Μπέκαμ

Ήταν μέλος του συγκροτήματος Spice Girls όταν η Βικτόρια γνώρισε τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Το ημερολόγιο έγραφε 1996 και μετά από 21 χρόνια το ζεύγος Μπέκαμ παραμένει φουλ ερωτευμένο και έχει αποκτήσει 4 παιδιά. Τον 18χρονο Μπρούκλιν, τον 14χρονο Ρόμεο, τον 12χρονο Κρουζ και την 7χρονη Χάρπερ.

IMG 6065

Ίλια Ίβιτς-Ελένη-Πετρουλάκη

Μια έξοδος στάθηκε αφορμή για να γνωρίσει η Ελένη Πετρουλάκη τον Ίλια Ίβιτς. Ούτε οι ίδιοι δεν πίστευαν πως εκείνο το βράδυ θα ήταν η αρχή της σχέσης τους και στην πορεία θα δημιουργούσαν μια πολύ δεμένη και ευτυχισμένη οικογένεια. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει 4 κόρες. Την 13χρονη Άννα-Μαρία, τις 11χρονες δίδυμες, Θεοδώρα και Μίλα και την 8χρονη Ιλιάνα.

FullSizeRender 1

Αντώνης Βλοντάκης-Κορίνα Στεργιάδου

«Αν δεν είχα γνωρίσει τον Αντώνη ίσως να μην είχα παντρευτεί ποτέ» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη της η Κορίνα Στεργιάδου. Η πρώην Playmate βρήκε στο πρόσωπο του Αντώνη Βλοντάκη την απόλυτη ευτυχία και την έκανε τρεις φορές μητέρα. Ο πολίστας και η εντυπωσιακή Κορίνα, έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, την Ηλέκτρα την Μαλένα και τον Σπύρο.

FullSizeRender 2