«Εμφύλιος» στο σπίτι του Ντάνι Άλβες: Η κοπέλα του τον έβγαλε στη... σέντρα! (vid)

«Εμφύλιος» στο σπίτι του Ντάνι Άλβες: Η κοπέλα του τον έβγαλε στη... σέντρα! (vid)

Πριν από λίγες ημέρες ο Ντάνι Άλβες μας παρουσίασε το νέο τραγούδι του μέσω instagram. Η σύντροφος του άσου της Παρί Σεν Ζερμέν, Τζοάννα Σανθ, δεν πήρε με καλό μάτι ότι δεν συμμετείχε στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού και πέρασε στην… αντεπίθεση!

Ο Ντάνι Άλβες μπορεί να μην έχει κρεμάσει ακόμα τα παπούτσια του, αλλά ξέρει σίγουρα με τι θα ασχοληθεί όταν εγκαταλείψει την ενεργό δράση. Η μουσική, το τραγούδι και ο χορός είναι οι μεγάλες αδυναμίες του. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του με τίτλο «Suave», στο οποίο συμμετέχουν οι Χοσέ Μανουέλ Πίντο και Τιάγο Ματέους.

Η καλλίγραμμη αγαπημένη του Άλβες, Τζοάννα Σανθ, προφανώς… θύμωσε που ο καλός της δεν την επέλεξε για πρωταγωνίστρια στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού και τον έβγαλε στη… σέντρα!

To εντυπωσιακό μοντέλο… δανείστηκε το τραγούδι και έκανε το δικό της «καυτό» βιντεοκλίπ. «Δε με θέλεις στο δικό σου βιντεοκλίπ; Εντάξει, τότε θα κάνω το δικό μου!» ήταν το σχόλιο της Τζοάννας, η οποία μας άφησε με ανοιχτό το στόμα βλέποντας τη να λικνίζεται με το σέξι μαγιό της!






@danialves no me quiere en su videoclip? Pues me lo monto yo en el trabajo ??? gracias @hunterhausstudio por hacer magia ? ✨#suave #canarystyle #spain #brasil #wifegoals

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joana Sanz (@joanasanz) στις