Μέσι: «Με… σκοτώνει να πηγαίνω για ψώνια» (vid)

Μέσι: «Με… σκοτώνει να πηγαίνω για ψώνια» (vid)

O Λιονέλ Μέσι σε συνέντευξη του παραδέχθηκε ότι δεν του αρέσει καθόλου να πηγαίνει για ψώνια ενώ αποκάλυψε πως ο πρωτότοκος γιος του, Τιάγκο, τρελαίνεται για το ποδόσφαιρο.

Λίγο πριν βρεθεί στα γήπεδα της Ρωσίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Λιονέλ Μέσι παραχώρησε συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή "Pasión por el Fútbol" στην Αργεντινή. Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα μίλησε για την εξωγηπεδική του ζωή και τις οικογενειακές στιγμές του.

«Είμαι ευγνώμων για τον τρόπο που μου φέρεται ο κόσμος, αλλά μερικές φορές θέλω να περνάω απαρατήρητος. Όταν είμαι με την οικογένειά μου, αυτό που θέλω περισσότερο από οτιδήποτε είναι να περνάω χρόνο μαζί τους φυσιολογικά.

Μου αρέσει να αγοράζω ρούχα, αλλά δεν μου αρέσει να πηγαίνω για ψώνια. Κάνω πολλές αγορές online. Με "σκοτώνει" να πρέπει να πάω, να δοκιμάσω ρούχα, να αλλάξω. Όταν πηγαίνω με την Αντονέλα, καταλήγω να αισθάνομαι πραγματικά χαμένος, δεν μου αρέσει.

Όταν πάω για ψώνια ή για περπάτημα, πηγαίνω γρήγορα δεν σταματάω. Πηγαίνω, κάνω ό,τι είναι να κάνω και φεύγω. Όταν είμαι με την Αντονέλα ή τα παιδιά δεν μπορώ», δήλωσε ο 31χρονος ποδοσφαιριστής.

Όσο για τον μεγαλύτερο από τους τρεις γιους του, Τιάγκο, ανέφερε: «Πηγαίνει στο γήπεδο και παίζει, βλέπει μαζί μου αγώνες στην τηλεόραση. Είναι μεγάλη η αλλαγή, αλλά μ' αρέσει. Μ' αρέσει που παίζει. Προφανώς τον αφήνω να το απολαμβάνει και δεν τον πιέζω. Υπήρξε μια στιγμή που δεν του άρεσε το ποδόσφαιρο, μέχρι που άλλαξαν όλα και τώρα τρελαίνεται».