Aπίστευτο! Ο Ροναλντίνιο θα παντρευτεί ταυτόχρονα δύο γυναίκες!

Aπίστευτο! Ο Ροναλντίνιο θα παντρευτεί ταυτόχρονα δύο γυναίκες!

Το ακούσαμε κι αυτό! Ο Ροναλντίνιο τον Αύγουστο θα ντυθεί γαμπρός και θα παντρευτεί μαζί τις δύο γυναίκες με τις οποίες συζεί από τον περασμένο Δεκέμβριο!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι δύο μέλλουσες νυφούλες είναι η Πρισίλα Κοέλιο και η Μπεατρίς Σόουζα. Οι δύο εντυπωσιακές κυρίες ζουν μαζί με τον παλαίμαχο Βραζιλιάνο άσο τους τελευταίους έξι μήνες στην πολυτελή έπαυλή του στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Πρισίλα είναι πολλά χρόνια στο πλευρό του Ροναλντίνιο, ενώ η σχέση με την Μπεατρίς άρχισε το 2016. Οι δύο γυναίκες, οι οποίες κατάγονται από το Μπέλο Οριζόντε, φέρονται να λαμβάνουν ένα μηνιαίο… επίδομα ύψους 1.500 ευρώ για να το ξοδεύουν όπως θέλουν.

Κάθε φορά, μάλιστα, που ο Ροναλντίνιο θέλει να πάρει δώρο στη μία εκ των δύο συντρόφων του, αγοράζει το ίδιο και στην άλλη! Ε ναι, για να μην έχουμε μαλλιοτραβήγματα!

Η πρόταση γάμου έγινε τον περασμένο Ιανουάριο και ο πρώην ποδοσφαιριστής χάρισε στην κάθε μια ένα δαχτυλίδι αρραβώνων. Ο γάμος θα τελεστεί σε κλειστό κύκλο στη Σάντα Μόνικα, σε προάστειο του Ρίο ντε Τζανέιρο. Οι ετοιμασίες έχουν ήδη αρχίσει, όπως φέρεται να επιβεβαίωσε και η αδερφή του «Ρόνι».

Η ώρα η καλή!

Δείτε φωτογραφίες των συντρόφων του Βραζιλιάνου...

Πρισίλα Κοέλιο

sss

Μπεατρίς Σόουζα

πρι