Κριστιάνο και Ιγκλέσιας μαζί για τα παιδιά με καρκίνο στην Πορτογαλία (pic)

Κριστιάνο και Ιγκλέσιας μαζί για τα παιδιά με καρκίνο στην Πορτογαλία (pic)

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς προέβησαν Ενρίκε Ιγκλέσιας και Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο διάσημος τραγουδιστής και ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης ένωσαν τις δυνάμεις τους, προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα για να βοηθήσουν τα παιδιά με καρκίνο στην Πορτογαλία.

Ο Ενρίκε Ιγκλέσιας θα δωρίσει το 7% των εισπράξεων από συναυλία που θα γίνει στις 30 Μαίου στη Altice Arena για το πορτογαλικό Ινστιτούτο Ογκολογίας (IPO), το οποίο έχει επιλέξει και ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής για να συνεχίσει το έργο του για την καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου στη χώρα του, όπως ανέφερε η Sony Music.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την χειρονομία του φίλου μου Ενρίκε Ιγκλέσιας να δωρίσει το 7% των εσόδων από τη συναυλία του στη Λισαβόνα, για την IPO», έγραψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Από την πλευρά του ο τραγουδιστής σχολίασε: «Είναι τιμή να υποστηρίξω μια τόσο απίστευτη υπόθεση μαζί με τον Κριστιάνο, σε ευχαριστώ πρωταθλητή».






Muito contente por anunciar o gesto do meu amigo @enriqueiglesias em doar 7⃣% das receitas do concerto em Lisboa,ao IPO. #7solidario

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano) στις