Στα «δίχτυα» των 24 ετών: Έτσι γιόρτασε τα γενέθλια του ο Βλαχοδήμος (vid&pics)

Στα «δίχτυα» των 24 ετών: Έτσι γιόρτασε τα γενέθλια του ο Βλαχοδήμος (vid&pics)

Τα γενέθλια του έχει σήμερα ο Oδυσσέας Βλαχοδήμος και τα γιόρτασε μαζί με την αγαπημένη του Έλενα και τους συμπαίκτες του.

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού κλείνει σήμερα τα 24 χρόνια του και η σύντροφός του φρόντισε να του ετοιμάσει ένα υπέροχο πάρτι. Το βράδυ της Τετάρτης το ζεύγος Βλαχοδήμου υποδέχτηκε στο σπίτι του στα νότια προάστια την παναθηναϊκή παρέα και γιόρτασαν όλοι μαζί.

Όπως είδαμε από φωτογραφίες που ανάρτησε η εντυπωσιακή αγαπημένη του Βλαχοδήμου, είχε φροντίσει να γεμίσει τον κήπο του σπιτιού με λευκά μπαλόνια αλλά και με μπαλόνια που έγραφαν «ODI» και «Ηappy Birthday». Λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα και αφού το ημερολόγιο έδειχνε 26/4, ο γκολκίπερ των «πρασίνων» έσβησε τα κεράκια στην τούρτα του.

«Σας ευχαριστώ για τα υπέροχα γενέθλια», ήταν το σχόλιο του Οδυσσέα σε φωτογραφίες που πόσταρε στο Instagram. Στην παρέα ήταν μεταξύ άλλων οι Λουντ, Μυστακίδης, Διούδης, Οικονόμου, Δώνης, Κουρμπέλης και Κολοβέτσιος, οι οποίοι είχαν παραγγείλει μια υπέροχη τούρτα για τον συμπαίκτη τους. Να τα εκατοστίσεις Οδυσσέα!

Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ από τα γενέθλια του Βλαχοδήμου!

GALLERY