Kαταγγελία για διεθνή ποδοσφαιριστή: «Φοβάμαι ότι κάποια μέρα θα σκοτώσει...»

Kαταγγελία για διεθνή ποδοσφαιριστή: «Φοβάμαι ότι κάποια μέρα θα σκοτώσει...»

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε στην εφημερίδα «L’ Equipe» πρώην σύντροφος διεθνή ποδοσφαιριστή. Η συγκεκριμένη κυρία ανέφερε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στο πλευρό του χωρίς όμως να τον κατονομάζουν.

Η Μίριαμ όπως είναι το ψευδώνυμο που της έδωσε η εφημερίδα, αποφάσισε να μιλήσει για τη σκοτεινή πλευρά ενός γνωστού ποδοσφαιριστή και σοκάρει με τις αποκαλύψεις της. «Μου έριχνε κλωτσιές στην κοιλιά, στο πρόσωπο, παντού. Γνωρίζω ότι είναι το ίδιο βίαιος και με την τωρινή σύντροφό του, την οποία χτυπούσε ακόμα και στην εγκυμοσύνη της. Γνωρίζω ότι συμβαίνει ακόμα, μου τα λέει ο πατέρας του παίκτη, με τον οποίο ακόμα διατηρώ επαφή. Φοβάμαι ότι κάποια μέρα θα σκοτώσει κάποιον. Σκέφτομαι να τον καταγγείλω στις αρχές, αλλά ακόμα φοβάμαι για εμένα και για το παιδί μου. Είναι επικίνδυνος», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Πριν από τέσσερα χρόνια μου είπε να έρθω να ζήσω στη Γαλλία μαζί του, ότι θα αναλάμβανε όλα τα χαρτιά για να είμαστε μαζί. Ήταν αξιαγάπητος, αλλά από τη στιγμή που μείναμε μαζί, άλλαξε. Ακόμα και το παραμικρό ήταν ικανό να προκαλέσει τη βίαιη συμπεριφορά του. Εγώ ήμουν εξαρτημένη οικονομικά από αυτόν. Αποξενώθηκα από όλους, οικογένεια και φίλους».

Να αναφέρουμε πως το συγκεκριμένο δημοσίευμα έχει συγκλονίσει τη Γαλλία αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν ο συγκεκριμένος παίκτης αγωνίζεται στους «τρικολόρ».

GALLERY