Διεθνείς κατακτήσεις Ελληνίδων!

Διεθνείς κατακτήσεις Ελληνίδων!

Σαν τις καλλονές της Ελλάδας, δεν έχει. Και δεν το λέμε εμείς, αλλά οι ξένοι αθλητές που βρέθηκαν στη χώρα μας και έπεσαν στα δίχτυα τους. 

Ο Μλάντεν Πέτριτς, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο Σίλβα Κλέιτον, ο Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς, ο Ίλια Ίβιτς, ο Μάικλ Ντίξον είναι μερικοί από αυτούς που.. .ψηφίζουν ελληνικά!

Ίλια Ίβιτς – Ελένη Πετρουλάκη

Τα κουτσομπολίστικα περιοδικά τους ήθελαν ζευγάρι. Η αλήθεια είναι όμως πως οΊλια Ίβιτς και η Ελένη Πετρουλάκη δεν γνωρίζονταν καν μέχρι να συναντηθούν τυχαία σε γνωστό εστιατόριο της πόλης. Εκείνος τότε παίκτης του Ολυμπιακού και εκείνη γυμνάστρια. Το συγκεκριμένο βράδυ ήταν και η αρχή της σχέσης τους καθώς ο πρώην άσος των Ερυθρόλευκων είπε να κάνει πράξη όσα έγραφαν τα περιοδικά και να… πολιορκήσει την Ελένη. Έχουν περάσει 22 χρόνια από την γνωριμία τους, έχουν αποκτήσει τέσσερις κόρες και παρά τις κρίσεις που πέρασαν στο γάμο τους είναι ακόμα μαζί!

petroylaki
petroylaki ivits

Αντελίνο Βιεϊρίνια – Βάσω Βεργίδου

Καλοκαίρι 2008. Ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια ο οποίος έμεινε στο «Δικέφαλο του Βορρά» μέχρι το 2011. Μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια στη Θεσσαλονίκη απέκτησε τη δική του οικογένεια. Η έξοδος σε ένα νυχτερινό κέντρο στάθηκε αφορμή να γνωρίσει τη σύζυγό του Βάσω Βεργίδου. Το ζευγάρι έχει μια κορούλα που ακούει στο όνομα Κριστίνα.

vergidou
βιερινινα βασω

Σίλβα Κλέιτον-Μαρία Βάνη

Μπορεί ο Σίλβα Κλέιτον και η Μαρία Βάνη να μην είναι πλέον μαζί, υπήρξαν όμως από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια. Εκείνος κατάγεται από την Βραζιλία και βρέθηκε στη χώρα μας για λογαριασμό της ΑΕΛ. Στην πόλη της Λάρισας λοιπόν, γνώρισε τη γυναίκα που θα τον έκανε πατέρα και θα περνούσαν αρκετά χρόνια ευτυχισμένοι ο ένας δίπλα στον άλλο. Και όμως ήδη είπαμε μπορεί πλέον να έχουν χαράξει διαφορετικούς δρόμους, θα τους ενώνει όμως πάντα ο γιος τους Μάρκος.

μαρια βανη
βανη κλειτον

Μλάντεν Πέτριτς- Δέσποινα Πέτριτς

Μόλις είχαμε υποδεχθεί το 2003 όταν ο Μλάντεν Πέτριτς γνώρισε τη Δέσποινα σε ένα μπαρ της Ζυρίχης. Ένας κοινός φίλος τους ήταν η αφορμή για να γνωριστούν. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού «μαγεύτηκε» αμέσως από την Ελληνίδα καλλονή με αποτέλεσμα να την κάνει γυναίκα του. Ο Μλάντεν και η Δέσποινα Πέτριτς έχουν αποκτήσει δύο παιδάκια, την Μαλίνα και τον Ρομέο.

despina
πετριτς 2

Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς- Αλέκα Καμηλά

Στα 17 χρόνια του ο Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς πάτησε για πρώτη φορά ελληνικό έδαφος και ντύθηκε στα ασπρόμαυρα για χάρη του ΠΑΟΚ. Λίγα χρόνια αργότερα ντύθηκε γαμπρός για χάρη της Αλέκας Καμηλά. Η Ελληνίδα παρουσιάστρια και μοντέλο κέρδισε τον μπασκετμπολίστα όχι μόνο με τις τέλειες αναλογίες της αλλά και με τον αυθορμητισμό της. Έχουν τρία παιδιά και παραμένουν ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι όπως τις πρώτες μέρες της γνωριμίας τους στη πόλη του Θερμαϊκού.

kamila
πετζα αλεκα

Μάικλ Ντίξον – Σοφία Κωτσοπούλου

Ένας έρωτας που μετράει μόλις δύο μήνες αλλά όπως φαίνεται θα έχει και συνέχεια. Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο δημοσίευμα ο Μάικλ Ντίξον, μπορεί να αποχώρησε από την ΑΕΚ, δεν άφησε όμως στην Ελλάδα τη σύντροφό του, Σοφία Κωτσοπούλου. Ζουν ερωτευμένοι στη Γεωργία και όπως αναφέρει στο προφίλ της η τραγουδίστρια έχει δεχτεί δαχτυλίδι από τον πρώην γκαρντ της Ένωσης.

κωτσο
κωτσο ντιξο