Η Suzy Cortez έκανε πρόβλεψη για τον νικητή του αγώνα Τσέλσι-Μπαρτσελόνα (pic)

Η Suzy Cortez έκανε πρόβλεψη για τον νικητή του αγώνα Τσέλσι-Μπαρτσελόνα (pic)

Κέφια είχε η κληρωτίδα για τους «16» του Champions League βγάζοντας ζευγάρια Ρεάλ-Παρί και Τσέλσι-Μπαρτσελόνα. Το πρώτο ζευγάρι αναμετρήθηκε στις 14/2 (3-1) και αναμένουμε το δεύτερο το οποίο θα αναμετρηθεί την Τρίτη 20/2.

Κάποια ανυπομονεί πολύ γι’ αυτό τον αγώνα και βρέθηκε στο Λονδίνο μια εβδομάδα νωρίτερα. Πρόκειται για την πιο φανατική θαυμάστρια των μπλαουγκράνα, Suzy Cortez. H Μiss Bumbum 2012, για όποιον και αν φωτογραφηθεί γυμνή, πάλι στον Μέσι θα γυρίσει. Άλλωστε, είναι η αδυναμία της.

Όπως είδαμε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, πόζαρε με κασκόλ της Μπαρτσελόνα και ένα σέξι εσώρουχο και πίσω διακρινόταν το όνομα του Μέσι το οποίο ήταν γραμμένο με μπαλόνια. «Έφτασα πρόσφατα στο Λονδίνο για να παρακολουθήσω την Τρίτη τη νίκη της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Τσέλσι. Σας περιμένω στο Stamford Bridge» ήταν το σχόλιο της. Πολύ σίγουρη την βλέπουμε για τη νίκη των Καταλανών…






Acabo de chegar em London para assistir a vitória do @fcbarcelona terça-feira contra o Chelsea. Espero vocês em Stamford Bridge.#fcbarcelona #championsleague ⚽?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Suzy Cortez (@suzycortezoficial) στις