Γι' αυτό το λόγο δεν θα πάει ο Μαραντόνα στο γάμο της κόρης του...

Γι' αυτό το λόγο δεν θα πάει ο Μαραντόνα στο γάμο της κόρης του...

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα δε θα συνοδεύσει την κόρη του στην εκκλησία στην πιο σημαντική στιγμή της ζωή της και ο λόγος είναι η τωρινή σύντροφός του.

Σύμφωνα με τον Τύπο, ο «θεός» Ντιέγκο Μαραντόνα, δεν θα παρευρεθεί στον γάμο της κόρης του, Ντάλμα, όπως έκανε γνωστό ο δικηγόρος του. Ο Ματίας Μόρλα εξήγησε τον λόγο για τον οποίο ο 57χρονος Αργεντινός δεν θα βρίσκεται στο πλευρό της κόρης του, στα μέσα Απριλίου. «Εάν δεν μπορώ να πάω με την κυρία μου, δεν θα πάω ούτε εγώ» ήταν τα λόγια που του είπε ο Μαραντόνα αναφερόμενος στη σύντροφο της ζωής του, Ρόσιο Ολίβα.

Να αναφέρουμε πως ο Μαραντόνα είχε ζητήσει την παρουσία της κόρης του ενώπιον δικαστή στα τέλη του 2017, ώστε να καταθέσει εναντίον της μητέρας της για την υπεξαίρεση 1.500.000 ευρώ από την περιουσία του. «Οι πληγές της ψυχής του Ντιέγκο είναι αθεράπευτες. Πέρασα την αλλαγή χρόνου μαζί του και ήμασταν μόνο τρία άτομα. Ο Ντιέγκο θα ήθελε να φέρει μαζί τα παιδιά του, όμως η Αργεντινή τον σκοτώνει», πρόσθεσε ο δικηγόρος του και κατέληξε: «Είναι πολύ δύσκολο για τον Ντιέγκο να έχει όλα τα παιδιά του σε αρμονία και ειρήνη».