Η νέα αρχή του Κολοβού στο Βέλγιο

Η νέα αρχή του Κολοβού στο Βέλγιο

Ήταν 18 Φεβρουαρίου 2017 όταν ο Δημήτρης Κολοβός σκόραρε με τη φανέλα της Μαλίν κόντρα στη Λόρεκεν. Η χαρά του δεν κράτησε πολύ καθώς η διεκδίκηση της μπάλας στάθηκε αφορμή για να  πέσει άτσαλα στο χορτάρι και να τραυματιστεί.

Ρήξη χιαστών δείχνουν οι πρώτες εκτιμήσεις για να επιβεβαιωθούν δυο μέρες αργότερα. Ο Δημήτρης όμως είναι ένα παιδί που έχει μάθει να μην τα παρατάει. Αντιθέτως, ξέρει να παλεύει για να σταθεί στα πόδια του καθώς η ζωή του έχει δείξει το σκληρό της πρόσωπο έχοντας βιώσει την απώλεια του μπαμπά του και έναν εξίσου σοβαρό τραυματισμό όταν αγωνιζόταν στον Πανιώνιο.

6 μήνες αργότερα…

Το ημερολόγιο γράφει 8/8/2017 και ο Δημήτρης πατάει και πάλι χορτάρι. Λίγο έμεινε για να μπορέσει να φορέσει ξανά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να αγωνιστεί. Μάλιστα μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων θα ακολουθεί μέρος των προπονήσεων της ομάδας του.

Η συγκατοίκηση με τον Ντιέγκο και η παρέα με τα Ελληνόπουλα

Ο Δημήτρης στο Βέλγιο δεν είναι μόνος. Μπορεί αυτή την περίοδο να είναι ελεύθερος, έχει όμως για συντροφιά τον σκύλο του Ντιέγκο αλλά και τους υπόλοιπους Έλληνες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται εκεί. Φέτος μάλιστα θα έχει κοντά του τον καλό του φίλο Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος θα φοράει την φανέλα της ολλανδικής Βίλεμ και η απόσταση που τους χωρίζει είμαι μόλις 40’ με το αυτοκίνητο.

GALLERY