Οι εντυπωσιακές κυρίες του φετινού πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ

Οι εντυπωσιακές κυρίες του φετινού πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ

Λίγο πριν τη σέντρα του φετινού πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, το SportsRadar σας παρουσιάζει τις «καυτές» παρουσίες που θα έχουμε την τιμή και τη χαρά να απολαύσουμε στα ελληνικά ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Λεωφόρος, ΟΑΚΑ, Τούμπα, «Γ. Καραϊσκάκης», είναι μερικά από τα γήπεδα που θα δώσουν άλλο αέρα στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και ο λόγος είναι οι ωραίες κυρίες των πρωταγωνιστών.

Αυτές θα δούμε στο «Απόστολος Νικολαϊδης»

Ο Λουτσιάνο Νέβες, ο Μπράιαν Καμπέσας και ο Όμρι Άλτμαν είναι τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού. Οι νεαροί άσοι του τριφυλλιού είναι ερωτευμένοι και οι αγαπημένες τους αναμένεται να αναστατώσουν τη θύρα 3 των vip της Λεωφόρου. Μιλάμε για τις κυρίες, Λορένα Aμπντούλ, Θαϊσάν Κανβέρα και Γιουβάλ Γκολάν.

Λουτσιάνο Νέβες- Λορένα Αμπντούλ

νε
νεβ1
νεβ3
νεβες λο
νεβες
νεβεςςς

Μπράιαν Καμπέσας - Θαϊσάν Κανβέρα

καμπεσας
καμπεσας1
καμπεσας5
καμπεσας8

Όμρι Άλτμαν –Γιουβάλ Γκολάν

ομρι
ομρι0
ομρι1
ομρι2
ομρι6
ομρι8

Η όμορφη μαμά που θα… τρελάνει το ΟΑΚΑ

Η Άιρις Ράτσκικ θα τραβήξει πάνω της όλα τα φλας στον φωτογράφων του ΟΑΚΑ. Είναι η σύζυγος του Μάρκο Λιβάγια με τον οποίο απέκτησε ένα κοριτσάκι το καλοκαίρι του 2016. Η ξανθιά από την Κροατία ασχολείται με το μόντελινγκ και την γυμναστική.

λιβαγια
λιβαγια1
λιβαγια4
λιβαγια3

Μια lady στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Όχι δεν αναφερόμαστε στην Άντζελα Δημητρίου αλλά στην lady Ταχτσίδη όπως αυτοαποκαλείται στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Ζέτα Θεοδωροπούλου είναι η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Παναγιώτη Ταχτσίδη και τον έχει κάνει μπαμπά. Δε χρειάζεται να πούμε πολλά για τη Ζέτα, οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Μια lady αρκεί για να ομορφύνει το λιμάνι.

ταχ
ταχ1
ταχ2
ταχ4
ταχ3

Η επιστροφή της κυρία Μακ στην Τούμπα

Μαμά δύο υπέροχων αγοριών και σύζυγος του Ρόμπερτ Μακ. Η Ζουζάνα Μακ λοιπόν, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στο γήπεδο της Τούμπας και όχι άδικα όπως θα δείτε από τις φωτογραφίες της. Λατρεύει την Ελλάδα και μαζί με την αδερφή της Μιχαέλα έχουν δημιουργήσει το online store «Mazumis» που εμπορεύεται προϊόντα ελληνικής μόδας.

ΜΑΚ
ΜΑΚ1
ΜΑΚ3
ΜΑΚ5
ΜΑΚ6