Καυγάδισαν δημόσια Πικέ - Σακίρα

Καυγάδισαν δημόσια Πικέ - Σακίρα

Ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα έχουν γίνει πιο κουραστικοί και από την Κλόε Καρντάσιαν που παίζει κρυφτούλι με την εγκυμοσύνη της. Είναι ακόμα ζευγάρι ή όχι; Οι φήμες πάντως που τους θέλουν να μην διανύουν τις καλύτερες μέρες τους, αυτή τη φορά επιβεβαιώνονται.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του περιοδικού "Cuore" ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα και η τραγουδίστρια, είχαν έντονο καυγά σε κρεπερί στην Βαρκελώνη πριν από μερικές μέρες και μάλιστα μπροστά στα μάτια των δύο γιων τους, Μίλαν και Σάσα (δεν είναι ώρα να σχολιάσουμε το όνομα του μικρού). Η Κολομβιανή έφτασε πρώτη στην κρεπερί και λίγο αργότερα εμφανίστηκε ο άσος των Καταλανών με τα δύο παιδιά τους.

Όπως γράφεται, ο 30χρονος την άρπαξε από τον καρπό και την "ανάγκασε" να μπει στο μαγαζί. Η ένταση και η αρνητική διάθεση ήταν... ζωγραφισμένη στα πρόσωπα και των δύο. Σύμφωνα με μάρτυρες, η Σακίρα, η οποία αυτόν τον καιρό ταλαιπωρείται από πρόβλημα στις φωνητικές χορδές της (γι ’αυτό και ακύρωσε τις συναυλίες της), ξέσπασε σε κλάματα, τραβώντας την προσοχή των παρευρισκομένων και στη συνέχεια το ζευγάρι αποχώρησε χωριστά. Άσ' την πια να πάει στην ευχή της Παναγίας... να παίρνουμε άλλες σειρά!