Το συγκινητικό μήνυμα της Σερένα στην κόρη της: «Δεν με ενδιαφέρει εάν δεν παίξεις καλά τένις» (vid)

Το συγκινητικό μήνυμα της Σερένα στην κόρη της: «Δεν με ενδιαφέρει εάν δεν παίξεις καλά τένις» (vid)

Πριν από περίπου δύο μήνες η Σερένα Γουίλιαμς έφερε στον κόσμο την κόρη που απέκτησε με τον Αλέξις Οχάνιαν, τον οποίο και παντρεύτηκε πριν από μερικές ημέρες στη Νέα Ορλεάνη.

Η διάσημη τενίστρια μέσω ενός διαφημιστικού σποτ για ενεργειακό ποτό, στο οποίο και πρωταγωνιστεί, στέλνει ένα συγκινητικό μήνυμα στην κόρη της, Αλέξις Ολίμπια Οχανιάν τζούνιορ και παράλληλα σε όλες τις γυναίκες που ασχολούνται ή σκοπεύουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

«Μικρή μου, δεν με ενδιαφέρει εάν δεν παίξεις καλά τένις και δεν θα θυμώσω εάν επιλέξεις να μην αγγίξεις ποτέ ρακέτα. Όμως σε παρακαλώ, σε αυτό το παιχνίδι της ζωής, μην σταματήσεις ποτέ να αγωνίζεσαι.

Το άθλημα, όπως μου δίδαξε εμένα, θα διδάξει και σε εσένα να είσαι δυνατή και να ανακαλύψεις τη δύναμη του σώματός σου. Θα μάθεις να κινείσαι και θα καταλάβεις πώς θα κινηθούν οι άλλοι.

Το άθλημα θα σε διδάξει την δύναμη της ομάδας. Δεν έχει σημασία εάν θα έχετε δεσμούς αίματος ή μόνο μέσα στα αποδυτήρια, δεν θα έχει σημασία αν έχετε το ίδιο χρώμα στο δέρμα ή στη φανέλα, θα βρεις τις αδερφές σου στον αγωνιστικό χώρο.

Κάποιες φορές θα πετύχεις το στόχο σου, άλλες φορές όχι. Όμως όλους τους στόχους θα τους φτάσετε ως ομάδα. Θα βρεις το θάρρος να περπατάς με ψηλά το κεφάλι και για να ουρλιάζεις πάντα πιο δυνατά στο γήπεδο που θα επιλέξεις να αγωνίζεσαι. Οπότε συνέχισε να παίζεις μικρή μου, συνέχισε να παίζεις».

Δείτε το σχετικό βίντεο...