Μία Καλίφα: «Τάιγκερ απλά αποσύρσου όσο είσαι ψηλά»

Μία Καλίφα: «Τάιγκερ απλά αποσύρσου όσο είσαι ψηλά»

Η Mία Καλίφα μπορεί να είναι μια διάσημη πορνοστάρ έχει όμως άποψη για όλα. Η νεαρή κοπέλα έκανε δημόσια επίθεση στον Τάιγκερ Γουντς, προτρέποντάς τον να αποσυρθεί από την ενεργό δράση όσο είναι ψηλά.

Ο αθλητής του γκολφ, είναι έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά την επέμβασή του στην πλάτη η οποία ήταν η τέταρτη τα τρία τελευταία χρόνια. Η δημοφιλής πορνοστάρ, φαίνεται να έχει διαφορετική άποψη, καθώς την… έπιασε τρελό παραλήρημα μέσω της εκπομπής «Out of Bounds», προτρέποντας τον Γουντς να αποσυρθεί επιτέλους με αξιοπρέπεια.

«Τάιγκερ απλά αποσύρσου όσο είσαι ψηλά, φύγε με αξιοπρέπεια. Δε χρειάζεται να επιστρέψεις στο άθλημα, μπορείς απλά να παίζεις για ευχαρίστηση όπως ο πρόεδρός μας», τόνισε αρχικά η Μία. Στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε για το ποιος εκ των Τάιγκερ Γουντς και Σερένα Γουίλιαμς θα είναι πιο αποδοτικός κατά την επιστροφή του η ίδια εκνευρίστηκε και ήταν κατηγορηματική στην απάντηση της.

«Με ενοχλεί που τους βάζετε στην ίδια κατηγορία. Φυσικά η Σερένα. Δεν προέρχεται από τραυματισμό αλλά από γέννα. Πότε ήταν η τελευταία φορά που ο Γουντς έπαιξε καλά; Δεν είχε απλά κακές μέρες».