Φραντσέσκο Τότι: «Η Ίλαρι με απάτησε. Mε τον πατέρα της άδειασαν τις θυρίδες μου»

Φραντσέσκο Τότι: «Η Ίλαρι με απάτησε. Mε τον πατέρα της άδειασαν τις θυρίδες μου»

Δύο μήνες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του με την Ίλαρι Μπλάζι, ο Φραντσέσκο Τότι σε συνέντευξη του διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να απάτησε την πρώην σύζυγό του, ενώ αποκάλυψε ότι του αφαίρεσε χρήματα και αντικείμενα αξίας.

Μετά από 20 χρόνια κοινής πορείας (τα 17 ήταν παντρεμένοι) ο Φραντσέσκο Τότι και η Ίλαρι Μπλάζι ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή του ο εμβληματικός αρχηγός της Ρόμα αποκάλυψε του λόγους του διαζυγίου τους.

«Είχα πει ότι δεν θα μιλήσω αλλά έχω διαβάσει πολλές ανοησίες. Αρκετά. Πολλοί, ισχυρίζονται ότι ο ένοχος του χωρισμού ήμουν μόνο εγώ. Οτι ο γάμος τελείωσε εξαιτίας της προδοσίας μου. Θέλω να διευκρινίσω πως δεν ήμουν ο πρώτος που πρόδωσα.

Οταν σταμάτησα να παίζω και άρχισα να δουλεύω ως μάνατζερ ήμουν αδύναμος και η Ίλαρι δεν καταλάβαινε τον πόνο που είχα. Μετά ήρθε ο θάνατος του πατέρα μου από τον Covid.

Η γυναίκα μου όταν τη χρειαζόμουν περισσότερο, δεν ήταν εκεί. Την άνοιξη του 2021 μπήκαμε οριστικά σε κρίση. Η τελευταία χρονιά ήταν δύσκολη. Δεν υπήρχε πια διάλογος, δεν υπήρχε τίποτα πια», ανέφερε αρχικά ο Τότι.

«Τον περασμένο Σεπτέμβριο άρχισαν οι φήμες. Η Ίλαρι έχει άλλον. Μου φαινόταν αδύνατο αλλά βρήκα τα μηνύματα. Κοίταξα το κινητό της. Και είδα ότι υπήρχε τρίτο πρόσωπο. Αυτό με έριξε σε κατάθλιψη. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Προσποιήθηκα ότι δεν συνέβη τίποτα, αλλά δεν ήμουν πια εγώ, ήμουν άλλος άνθρωπος.

Με τον πατέρα της πήγε να αδειάσει τις θυρίδες και μου πήρε τη συλλογή ρολογιών. Δεν άφησε καν τις εγγυήσεις. Υπάρχουν πολύτιμα Rolex. Αρνούμαι να πιστέψω ότι είναι θέμα χρημάτων. Αν μη τι άλλο, είναι κακία.

Φοβάμαι ότι με την Ίλαρι θα καταλήξουμε στο δικαστήριο όμως εξακολουθώ να ελπίζω ότι μπορούμε να βρούμε μια συμφωνία και να τελειώσουμε αυτή την ιστορία εδώ», τόνισε ο παλαίμαχος Ιταλός άσος.

Nα θυμίσουμε ότι τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά ανέφεραν ότι ο λόγος χωρισμού του ζευγαριού ήταν η απιστία του Τότι με την Νοέμι Μπόκι, μια 34χρονη ανθοπώλισσα που είναι φανατική οπαδός της Ρόμα.

Δείτε τη σχετική gallery:

GALLERY