Μάικλ Τζόρνταν: Ο γιος του ζευγάρι με την πρώην του Πίπεν; (pics)
PHOTOS

Μάικλ Τζόρνταν: Ο γιος του ζευγάρι με την πρώην του Πίπεν; (pics)

Η πρώην σύζυγος του Σκότι Πίπεν, Λάρσα, «συνελήφθη» σε εστιατόριο με τον γιο του Μάικλ Τζόρνταν, Μάρκους. Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Το δίδυμο Τζόρνταν-Πίπεν, βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο έστω κι αν δεν πρόκειται για τον Μάικλ και τον Σκότι αλλά για δύο κοντινά τους πρόσωπα.

Μπορεί οι δύο θρύλοι των Μπουλς να βρίσκονται στα μαχαίρια, μετά το βιβλίο που κυκλοφόρησε ο «Ινδιάνος» στο οποίο κατακεραυνώνει τον «Air», αλλά φαίνεται πως δύο αγαπημένα τους πρόσωπα έχουν ταιριάξει πολύ και κάνουν παρέα. Ή μήπως... τρέχει κάτι παραπάνω;



Η πρώην σύζυγος του Πίπεν, Λάρσα, και ο γιος του Τζόρνταν, Μάρκους «συνελήφθησαν» μαζί σε ιαπωνικό εστιατόριο. Μέχρι στιγμής πάντως δεν είναι επιβεβαιωμένο αν είναι ζευγάρι ή απλώς φίλοι.

Όμως, σύμφωνα με το σκανδαλοθηρικό TMZ που τους εντόπισε, η εντυπωσιακή Λάρσα αναστατώθηκε όταν αντιλήφθηκε την ύπαρξη παπαράτσι στο χώρο.

Η 48χρονη, που έχει λάβει μέρος και σε reality show, χώρισε από τον Σκότι το 2021 μετά από 14 χρόνια γάμου, ενώ ο 31χρονος Μάρκους Τζόρνταν μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια να κάνει καριέρα στο μπάσκετ, ασχολείται πλέον με επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Η πρώην σύζυγος του Πίπεν, με τον οποίο απέκτησαν τέσσερα παιδιά, είχε στο πρόσφατο παρελθόν σχέση με τον Μαλίκ Μπίζλεϊ των Γιούτα Τζαζ.

Δείτε τη σχετική gallery:

GALLERY