Προβλήματα στο γάμο Τομ Μπρέιντι - Ζιζέλ: Εγκατέλειψε το σπίτι τους το top model

Προβλήματα στο γάμο Τομ Μπρέιντι - Ζιζέλ: Εγκατέλειψε το σπίτι τους το top model

Oι συνεχείς καβγάδες του Τομ Μπρέιντι και της Ζιζέλ Μπούντχεν, ανάγκασαν τη Βραζιλιάνα να φύγει από το σπίτι τους.

Δύσκολες στιγμές περνά, όπως φαίνεται, ένα από τα πιο διάσημα και όμορφα ζευγάρια παγκοσμίως. Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, η Ζιζέλ εγκατέλειψε την οικογενειακή κατοικία μετά από έντονους καβγάδες με τον σύζυγό της, Τομ Μπρέιντι.

Ο λόγος που ο γάμος του ζευγαριού περνάει κρίση είναι η απόφαση του θρύλου του NFL να επιστρέψει στη δράση, ενώ μόλις λίγους μήνες πριν είχε ανακοινώσει πως θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση για να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένειά του.

«Ο Τομ και η Ζιζέλ τσακώθηκαν άγρια», ανέφερε μια πηγή στην Page Six, προσθέτοντας ότι αυτό είχε συμβεί και στο παρελθόν αλλά το ζευγάρι τα είχε ξαναβρεί.

Το 42χρονο top model έφυγε από το σπίτι τους στην Τάμπα Μπέι της Φλόριντα μαζί με τα παιδιά, με τα ίδια δημοσιεύματα να αναφέρουν πως βρίσκονται στην Κόστα Ρίκα.

Ο Τομ Μπρέιντι και η Ζιζέλ είναι ζευγάρι από το 2006 και παντρεύτηκαν το 2009, ενώ έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον 14χρονο Μπένι και την 9χρονη Βίβιαν. Ο Αμερικανός αθλητής έχει ακόμα έναν γιο, τον 15χρονο Τζακ, με την πρώην σύζυγό του, ηθοποιό Μπρίτζετ Μόιναχαν.

GALLERY