Γουάντα Νάρα: Από τον Ικάρντι στην αγκαλιά άλλου ποδοσφαιριστή; Όλη η αλήθεια για το ζευγάρι
PHOTOS

Γουάντα Νάρα: Από τον Ικάρντι στην αγκαλιά άλλου ποδοσφαιριστή; Όλη η αλήθεια για το ζευγάρι

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες η είδηση ότι η Γουάντα Νάρα χώρισε οριστικά από τον Μάουρο Ικάρντι και έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδουν τα αργεντίνικα Μέσα, η Γουάντα Νάρα όχι μόνο δεν σκέφτεται να δώσει άλλη μία ευκαιρία στον γάμο της με τον Αργεντινό επιθετικό της Παρί, αλλά τον έχει ήδη αντικαταστήσει στην καρδιά της με άλλον ποδοσφαιριστή!

«Η Γουάντα έχει ήδη βρει αλλού παρηγοριά. Μιλάμε για κάτι που δεν είναι τωρινό, αλλά συμβαίνει εδώ και κάποιους μήνες, κατά τη διάρκεια των ταξιδιών που έκανε στην Αργεντινή για διάφορες δουλειές, για να προωθήσει τα καλλυντικά της.

Και εκείνος ταξίδευε από την Ευρώπη διότι είναι ποδοσφαιριστής. Έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της Αργεντινής και τώρα παίζει στην Ευρώπη», ανέφερε χαρακτηριστικά Αργεντινός δημοσιογράφος στα social media.

Επιπλέον, ένα αποκαλυπτικό ηχητικό ντοκουμέντο είδε το φως της δημοσιότητας, στο οποίο η Νάρα ακούγεται να λέει ότι ετοιμάζει τα χαρτιά του διαζυγίου!

«Κάρμεν, έρχομαι στην Αργεντινή επειδή χωρίζω με τον Μάουρο. Θα μείνω μερικές παραπάνω ημέρες και μετά θα έρθω πίσω και θα σου δώσω τα εισιτήρια και ό,τι άλλο χρειάζεσαι. Τρέχω με τις διαδικασίες του διαζυγίου επειδή δεν το αντέχω άλλο και ζήτησα διαζύγιο» ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων η εντυπωσιακή ξανθιά.

Ωστόσο, χωρισμός δεν υφίσταται! Αυτοί οι δύο παρά τα προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει κατά καιρούς παραμένουν αχώριστοι.

Ο Ικάρντι κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του και βρίσκεται στην Ίμπιζα μαζί με την Γουάντα και τις δύο κόρες τους, όπως είδαμε από τις φωτογραφίες που πόσταρε ο ίδιος πριν από λίγες ώρες στον προσωπιικό λογαριασμό του στο Instagram.

Δείτε τη σχετική gallery:

GALLERY