Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε μπότοξ στα γεννητικά όργανα
PHOTOS

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε μπότοξ στα γεννητικά όργανα

Τι είναι το Scrotox και γιατί το έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου και κάθε κίνηση του απασχολεί τον Τύπο. Αυτή τη φορά τα δημοσιεύματα ασχολούνται με μια αισθητική επέμβαση την οποία φέρεται να έκανε ο 37χρονος σούπερ σταρ.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα La Razón, ο ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ έχει υποβληθεί σε νέα θεραπεία, η οποία σχετίζεται με τα γεννητικά του όργανα, ενώ η Marca ανέφερε ότι ο Ρονάλντο έκανε μπότοξ στα γεννητικά του όργανα.

Σκοπός αυτών των ενέσεων είναι να αυξηθεί το πάχος του πέους κατά ένα, δύο ή τρία εκατοστά και δεν απαιτεί ράμματα, ενώ δεν είναι μια θεραπεία που εγγυάται ότι θα έχει αποτέλεσμα.

Κι όπως ήδη αναφέραμε, επειδή ο Κριστιάνο είναι κορυφαίος ποδοσφαιριστής και κάθε κίνηση του απασχολεί, τα ισπανικά μέσα συνέχιζαν το ρεπορτάζ προκειμένου να μάθουν τι ακριβώς είναι το Scrotox, η θεραπεία που υποβλήθηκε ο CR7.

Ο γιατρός Εστέμπαν Σαρμεντέρο μίλησε στο Radio Marce εξηγώντας τι ακριβώς είναι αυτή η θεραπεία.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ενέσεις μπότοξ πιθανώς για δύο λόγους: για να εξομαλυνθεί και να αποτραπεί η συστολή του όσχεου έτσι ώστε οι όρχεις να φαίνεται ότι έχουν περισσότερο όγκο», δήλωσε o γιατρός.

Παράλληλα τόνισε ότι αυτές οι ενέσεις «Δεν βλάπτουν. Πρόκειται για μια καθαρά αισθητική κίνηση που δεν έχει καμία άλλη πρόθεση παρά να βελτιώσει τα ανδρικά γεννητικά όργανα».