Ευθύμης Κουλούρης-Κάλλια Γαργανουράκη: Τα σχέδια γάμου και η μετακόμιση στην Αυστρία
PHOTOS

Ευθύμης Κουλούρης-Κάλλια Γαργανουράκη: Τα σχέδια γάμου και η μετακόμιση στην Αυστρία

Ο Ευθύμης Κουλούρης, που πήρε μεταγραφή στην αυστριακή ομάδα Λίντσερ Αθλέτικ, έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του, Κάλλια Γαργανουράκη, η οποία του είπε το μεγάλο «ναι».

Επίθεση και γκολ είναι η τακτική που ακολουθεί ο Ευθύμης Κουλούρης και από ό,τι φαίνεται του πάει πολύ. Τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά, όλα βαίνουν καλλώς για τον διεθνή επιθετικό, που ξεκίνησε την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, έπαιζε μέχρι πρότινος στον Ατρόμητο Αθηνών και μόλις υπέγραψε στην αυστριακή ομάδα Λίντσερ Αθλέτικ.

Παράλληλα, έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Κάλλια Γαργανουράκη. Επειτα από τρία χρόνια σχέσης με την Κάλλια, ο Ευθύμης της πρότεινε να παντρευτούν. «Η πρόταση γάμου έγινε εντελώς ξαφνικά, χωρίς να το γνωρίζω, πριν από έναν μήνα περίπου στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ημασταν σε διακοπές και πραγματικά αιφνιδιάστηκα. Είμαστε τρία χρόνια μαζί και είμαστε ο ένας στήριγμα για τον άλλο», αποκάλυψε στη Realnews η Κάλλια Γαργανουράκη, και συνέχισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη και υπερήφανη για την πορεία του Ευθύμη. Βρισκόμαστε και πάλι σε περίοδο αλλαγών, αφού μετακομίζουμε στην Αυστρία... Ο Ευθύμης βρίσκεται ήδη εκεί, έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του και εγώ ολοκληρώνω τις τελευταίες λεπτομέρειες της μετακόμισης για να ταξιδέψω σύντομα και να βρεθώ κοντά του. Θα στήσουμε το νέο σπίτι μας στην Αυστρία».

Οσο για τον επικείμενο γάμο τους; «Προς το παρόν, προτεραιότητά μας είναι η πορεία του Ευθύμη στη νέα ομάδα του. Στη συνέχεια και αφού τακτοποιηθούμε εκεί, θα ξεκινήσουμε τις προετοιμασίες για τον γάμο μας που σίγουρα θα γίνει την επόμενη χρονιά και μετά, για να έχουμε χρόνο.

Θέλουμε πολύ να φτιάξουμε μια όμορφη οικογένεια. Αν και το παιδί δεν βρίσκεται στα άμεσα σχέδιά μας αν θέλει ο Θεός να έρθει, με το καλό!», δήλωσε η Κάλλια.

Η Κάλλια Γαργανουράκη έχει σπουδάσει μάρκετινγκ και τουρισμό και για να ακολουθήσει τον σύντροφό της στην Αυστρία, επέλεξε να αφήσει τη δουλειά της.

«Μπορεί να πρέπει να σταματήσω την εργασία μου, αλλά κάθε αλλαγή είναι για καλό. Θα συνεχίσω τις σπουδές μου, παρακολουθώντας εξαποστάσεως ένα μεταπτυχιακό πάνω στο αντικείμενό μου. Μάλιστα, έχω ήδη αποφασίσει να κάνω μαθήματα γερμανικών και πολύ σύντομα μπορεί να ξεκινήσω να εργάζομαι και στην Αυστρία. Οταν θέλει κάποιος να εξελιχθεί, πάντα βρίσκει τον τρόπο», είπε η ίδια.

Δείτε τη σχετική gallery:

GALLERY