Τότι-Μπλάζι: Αυτή είναι η ανθοπώλισσα που μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι (pics)
PHOTOS

Τότι-Μπλάζι: Αυτή είναι η ανθοπώλισσα που μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι (pics)

Ο Φραντσέσκτο Τότι και η Ιλάρι Μπλάζι πέντε μήνες μετά τις φήμες περί χωρισμού, ανακοίνωσαν επίσημα το διαζύγιο τους.

Ο θρύλος του ιταλικού ποδοσφαίρου Φραντσέσκο και η Ιλάρι Μπλάζι, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 17 χρόνια γάμου.

«Μετά από 20 χρόνια μαζί και τρία υπέροχα παιδιά, ο γάμος μου με τον Φραντσέσκο τελείωσε. Ωστόσο, η διαδικασία χωρισμού θα παραμείνει ιδιωτική υπόθεση και δεν θα προχωρήσω σε περαιτέρω δηλώσεις. Καλώ όλους να αποφύγουν τις εικασίες και, κυρίως, να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της οικογένειάς μου», ανέφερε στην ανακοίνωση της η Ιταλίδα τηλεπερσόνα και μοντέλο.

Ο λόγος χωρισμού σύμφωνα με ιταλικά μέσα είναι η εξωσυζυγική σχέση του 45χρονου πρώην άσου των γηπέδων με μια όμορφη ανθοπώλισσα.

Πρόκειται για την Νοέμι Μπόκι, μια 34χρονη ανθοπώλισσα που είναι φανατική οπαδός της Ρόμα. Η Μπόκι, είναι πτυχιούχος επιχειρήσεων από το ιδιωτικό πανεπιστήμιο LUMSA στη Ρώμη και έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον Μάριο Γκάουτσι, τον ιδιοκτήτη της ομάδας Τίβολι, με τον οποίο είναι στα χωρίσματα.

Από την πλευρά του ο Τότι ανάφερε τα εξής στη δική του δήλωση: «Προσπάθησα να ξεπεράσω την κρίση στον γάμο μου, αλλά σήμερα καταλαβαίνω ότι η επιλογή του χωρισμού, αν και επώδυνη, είναι αναπόφευκτη. Ό,τι έχω πει και κάνει τους τελευταίους μήνες ήταν στο πλαίσιο της προστασίας των παιδιών μας, που θα είναι πάντα προτεραιότητα στη ζωή μου.

Θα συνεχίσω να είμαι κοντά στην Ιλάρι σε ό,τι αφορά την ανατροφή των τριών υπέροχων παιδιών μας, σεβόμενος πάντα τη γυναίκα μου. Ελπίζω να δείξουν όλοι μέγιστο σεβασμό για την ιδιωτικότητά μας, ειδικά για την ηρεμία των παιδιών μας».

Ο Φραντσέσκο Τότι παντρεύτηκε την Μπλάζι στη Ρώμη το 2005. Έχουν έναν γιο, τον Κριστιάν που γεννήθηκε λίγο αργότερα την ίδια χρονιά και δύο κόρες, τη 15χρονη Σανέλ και την 6χρονη Iζαμπέλ.

Δείτε τη σχετική gallery:

GALLERY