Ο Μανού Τριγκέρος έγινε viral για τις... φυσιολογικές διακοπές του (pics)

Ο Μανού Τριγκέρος έγινε viral για τις... φυσιολογικές διακοπές του (pics)

O μέσος της Βιγιαρεάλ, Μανού Τριγκέρος, έγινε viral καθώς απολαμβάνει ήσυχες, οικογενειακές διακοπές, σε αντίθεση με άλλους ποδοσφαιριστές που… ξεσαλώνουν σε εξωτικούς προορισμούς με κότερα.

Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές παγκοσμίου φήμης αυτή την περίοδο απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές τους και… ξεσαλώνουν σε νησιά με κότερα κάνοντας επίδειξη του πλούτου τους.

Υπάρχουν όμως και εκείνοι που επιλέγουν να είναι απλοί άνθρωποι χωρίς να προκαλούν. Ένας από αυτούς είναι ο Μανού Τριγκερός, ο βασικός χαφ της Βιγιαρεάλ (την τελευταία διετία έχει κατακτήσει το Europa League και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Champions League).

Στις αναρτήσεις που κάνει για τις διακοπές του ο Ισπανός χαφ δεν «υπερηφανεύεται» για τα γιοτ και τα χρήματα του, αλλά για τις οικογενειακές στιγμές που περνάει στην παραλία με την ομπρελίτσα του, την καρεκλίτσα του και τα κουβαδάκια της κόρης του.

Επίσης, σε εξόδους για φαγητό δεν ποζάρει με ακριβά t-shirt με στάμπες που... βγάζουν μάτι, αλλά με ένα απλό λευκό φανελάκι.

Οι στιγμές χαλάρωσης του Τριγκέρος λοιπόν, έχουν γίνει viral στα social media επειδή είναι... φυσιολογικές!

Δείτε τη σχετική gallery:

GALLERY