Ελένη Φουρέιρα: «Ο Μποτία μου προσφέρει σταθερότητα»

Ελένη Φουρέιρα: «Ο Μποτία μου προσφέρει σταθερότητα»

Η Ελένη Φουρέιρα παραμένει φουλ ερωτευμένη με τον Αλμπέρτο Μποτία και δεν το κρύβει.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια σε συνέντευξή της μίλησε για τον σύντροφό της και ανέφερε όσα της αρέσουν στον πρώην άσο του Ολυμπιακού.

Έχεις δηλώσει, κατά το πρόσφατο παρελθόν, πως είσαι πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφο σου. Σε μία εποχή όπου ακούμε και βιώνουμε διάφορα και οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν γίνει περίπλοκες έως και δύσκολες, τι είναι εκείνο που κάνει μια γυναίκα σήμερα να πλησιάσει, να ερωτευτεί και να εκτιμήσει πραγματικά έναν άντρα;

«Όλα είναι σχετικά. Δεν μπορώ να σου πω για τις άλλες γυναίκες -τα «θέλω» του κάθε άντρα είναι διαφορετικά-, αλλά σίγουρα μπορώ να σου πω για εμένα. Εμένα, προσωπικά, μου αρέσει η σταθερότητα που προσφέρει ένας άνθρωπος, κυρίως σαν προσωπικότητα. Ο δικός μου σύντροφος το έχει αυτό, σε τεράστιο βαθμό. Είναι σταθερός στις επιθυμίες του και σε εκείνα που καθορίζουν την καθημερινότητά του.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό, ειδικά όσο περνούν τα χρόνια. Σπάνια γίνεται να είσαι το ίδιο ερωτευμένος όπως τον πρώτο καιρό. Όμως, μετά μπαίνουν κάποιες βάσεις που σε κάνουν να αγαπάς έναν άνθρωπο, αρκεί να βρεις εκείνον που σου κάνει. Για μένα, είναι πολύ βασικό να υπάρχει ηρεμία. Όλα εξαρτώνται βέβαια και από τη φάση που βρίσκεται ο καθένας στη ζωή του. Γενικά, πρέπει να ξέρεις τι θέλεις στην ζωή σου», είπε στο Esquire.