Σακίρα - Πικέ: Αυτή η είδηση ανατρέπει όσα ξέρεις για τον χωρισμό τους!

Σακίρα - Πικέ: Αυτή η είδηση ανατρέπει όσα ξέρεις για τον χωρισμό τους!

Ξέχνα όσα ξέρεις μέχρι σήμερα για την υπόθεση χωρισμού του Ζεράρ Πικέ με τη Σακίρα, καθώς μία δήλωση του δημοσιογράφου, Χοσέ Αντόνιο Αβίλες, φέρνει τα πάνω-κάτω!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα ότι ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα χώρισαν, μέχρι που το πρώην ζευγάρι το επιβεβαίωσε με ανακοίνωση του το περασμένο Σάββατο (4/6).

«Λυπούμαστε που επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε. Για την ευημερία των παιδιών μας, που αποτελούν την ύψιστη προτεραιότητά μας, σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας» ανέφεραν στο ανακοινωθέν.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο δημοσιογράφος Χοσέ Αντόνιο Αβίλες, ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή «Viva la Vida» -αφού πρώτα μίλησε με άτομα του στενού περιβάλλοντος του Πικέ- η απόφαση για τη δημοσιοποίηση της δήλωσης ήταν μονομερής από την πλευρά της Σακίρα και ότι αυτή η κίνηση εξέπληξε τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα.

«Κάποιος πολύ, πολύ κοντά στον Πικέ με διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρξε απιστία από την πλευρά του» δήλωσε επίσης ο δημοσιογράφος. «Υπάρχει μεγάλη έκπληξη για τον χωρισμό και τη δήλωση που έκανε η Σακίρα» γράφει η ισπανική La Marca.

O ίδιος δημοσιογράφος υποστήριξε επίσης ότι ο άσος των «μπλαουγκράνα» και η διάσημη ποπ σταρ είχαν «ανοιχτή σχέση» τα τελευταία χρόνια.

«Η συμφωνία τους ήταν ‘κάνε ό,τι θέλεις και εγώ θα κάνω ό,τι θέλω’, αλλά να παρουσιάζονται ως ζευγάρι στο κοινό» πρόσθεσε ο Αβίλες, ισχυριζόμενος και πάλι ότι μίλησε με πηγές κοντά στον Πικέ.

Να σημειώσουμε πως δημοσιεύματα ήθελαν τον Πικέ να έχει απατήσει την Σακίρα με 20χρονη κοπέλα, ενώ κάποια άλλα ανέφεραν ότι την απάτησε με τη Χέμα, μητέρα του Γκάβι, με τον οποίο ο Πικέ είναι συμπαίκτες στη Μπαρτσελόνα.

GALLERY