Τάιλερ Χίρο: Απάτησε τη σύντροφό του; Το ξέσπασμα του μοντέλου και το unfollow!

Τάιλερ Χίρο: Απάτησε τη σύντροφό του; Το ξέσπασμα του μοντέλου και το unfollow!

Η σύντροφος του Τάιλερ Χίρο και μητέρα του παιδιού του... ξέσπασε μέσω social media και έκανε λόγο για απιστία!

Ο Αμερικανός γκαρντ των Μαϊάμι Χιτ τα τελευταία χρόνια ήταν σε σχέση με την Κάτια Ελίζ Χένρι, γνωστό μοντέλο στις ΗΠΑ με σχεδόν 8 εκατ. ακόλουθους στο Instagram, με την οποία μάλιστα απέκτησε παιδί τον Σεπτέμβριο του 2021.

Ωστόσο, φαίνεται πως το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί, αν κρίνει κανείς από τα πρόσφατα μηνύματα της Χένρι στα social media.

Το διάσημο μοντέλο αρχικά έγραψε πως: «Αυτό πονάει» και στη συνέχεια ανέβασε ένα quote που είχε να κάνει με την απιστία και την κοροϊδία. «Αν απατήσεις κάποιον που είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα για σένα, στην πραγματικότητα απάτησες τον εαυτό σου».

Φυσικά, οι σκανδαλοθηρικές αμερικανικές ιστοσελίδες έψαξαν τι ακριβώς συμβαίνει και έβγαλαν το συμπέρασμα πως ο ΝΒΑer απάτησε τη Χένρι, καθώς εκείνη σταμάτησε να τον ακολουθεί στο Instagram, ενώ έχει διαγράψει και τις κοινές τους φωτογραφίες.

Προς το παρόν, ο παίκτης των Χιτ δεν έχει απαντήσει δημόσια και η ίδια δεν έχει ξεκαθαρίσει τι εννοούσε με τα αινιγματικά posts της, όμως στις ΗΠΑ κάνουν λόγο για απιστία του Αμερικανού σούτινγκ γκαρντ και πρόωρο τέλος στη σχέση του ζευγαριού.

GALLERY